3 sportiniai vasaros derinukai, kurie abejingų nepaliks

Sportas ir mada – nauja XXI amžiaus saldžioji porelė. Vienas kitą papildo, semiasi įvėpimo ir puošia stileivas. Sportiniai drabužiai jau seniai kuriami ne tik eiti į sporto salę, bet ir madingai pasivaikščioti miesto gatvėmis bei aktyviai leisti laisvalaikį.

Sportas ir mada – nauja XXI amžiaus saldžioji porelė. Vienas kitą papildo, semiasi įvėpimo ir puošia stileivas. Sportiniai drabužiai jau seniai kuriami ne tik eiti į sporto salę, bet ir madingai pasivaikščioti miesto gatvėmis bei aktyviai leisti laisvalaikį. Sutik – mintis, kad lengvai pabėgiojusi parke gali drąsiai žingsniuoti į miestą su draugėmis skanauti vaisių kokteilio, teikia saugumo ir ramybės bei bent šiek tiek sulėtina neįtikėtiną šiuolaikinės merginos gyvenimo ritmą. O kad viskas vyktų dar paprasčiau, ištikimiausių laisvalaikio ir sporto kompanionų ieškok SPORTLAND parduotuvėse. Būtent čia mada ir sportas sutaria geriausiai!

Rankšluosčio ir sportinio kostiumėlio derinys. Koks laisvalaikis paplūdimyje ar prie ežero be spalvingo rankšluosčio, kuris ne tik nusausins odą, bet ir sutalpins kelias drauges deginimosi sesijai? Ryškiaspalvį rankšluostį derink prie panašių atspalvių sportinių timpių, kurios leis laisvai judėti ir nevaržys judesių. Nepamiršk ir auksine juostele puoštos sportinės liemenėlės!

Rankšluostis, 39,99 Eur, „Roxy“

Timpės, 85,99 Eur, „Roxy“

Liemenėlė, 55,99 Eur, „Roxy“

Akiniai, 29,99 Eur, „Vans“S

Rankšluosčio ir sportinio kostiumėlio derinys
Rankšluosčio ir sportinio kostiumėlio derinys
Fotogenijai

Bomberio ir šortų derinys. Bomberis - vis dar karščiausia šiltojo sezono mados tendencija. Šis raštais bei paveikslėliais puošas švarkelis puikiai tiks atvėsus orams. Prie stilingojo bomberio derink nuo saulės spindulių apsaugančią kepurę bei ryškiaspalvę kuprinę, į kurią galėsi susidėti visus vasarotojai reikalingus daiktus. Šortai - neatsiejamas vasaros stiliaus detalė, kuri geriausiai dera su spalvinga palaidine. Pirmyn piknikauti!

Švarkelis, 129,99 Eur, „Roxy“

Palaidinė,75 Eur, „Roxy“

Šortai, 69,99 Eur, „Roxy“

Batai, 69,99 Eur, „Converse“

Kuprinė, 25,99 Eur, „Roxy“

Kepurė, 15,99 Eur, „Roxy“

Bomberio ir šortų derinys
Bomberio ir šortų derinys
Fotogenijai

Bomberio ir šortų derinys
Bomberio ir šortų derinys
Fotogenijai

Maudymosi kostiumėlio ir šortų derinys. Keliauji į paplūdimį, bet prieš tai dar ketini užsukti į miestą išgerti su drauge šaltos kavos? Tuomet rinkis stilingą, ryškaus atspalvio vieną petį atidengiančią palaidinę, o po ja nepamiršk maudymosi kostiumėlio, kuris taps nepamainoma stiliaus detale paplūdimyje. Palaidinę derink prie sniego baltumo šortų, o nosį pabalnok stilingaisiais 80 - uosius menančiais akiniais.

Maudymosi kostiumėlis, 69,99 Eur, „Oneill“

Šortai, 59,99 Eur, „Oneill“

Palaidinė, 59,99 Eur, „Oneill“

Akiniai, 15,95 Eur, „Vans“

Maudymosi kostiumėlio ir šortų derinys
Maudymosi kostiumėlio ir šortų derinys
Fotogenijai

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis