5 pagrindinės pavasario tendencijos, kurias turi įsidėmėti kiekviena stileiva

Lengvai iš laimės išprotėjusių paukštelių trelės maždaug nuo septintos valandos ryto svaiginamai skausmingai primena, kad atėjo pavasaris. Drauge su juo – graužiantis noras šiais metais gyventi sveikiau, stilingiau ir aktyviau.

Na, vienintelis patarimas, kurį galime pasiūlyti, – taip ir padaryk! Iš pradžių pasižvejok lengvų ir žavių idėjų, kaip sportą įtraukti į savo stiliaus dienoraštį. Juk tikrai smagiau lengvai pabėgiojus su drauge, nepatiriant gniuždančios gėdos dėl akivaizdžiai kūno kultūros pamokas primenančio savo įvaizdžio, viešumoje išgerti sveikuolišką vaisių glotnutį!

Ištikimi bateliai

Išsirinkti vienus sporto ir laisvalaikio batus dažnai tampa tikru iššūkiu. Bėgimo bateliai kartais būna išmarginti perdėtai ryškiomis spalvomis – jos tiesiog drastiškai pjaunasi su visu likusiu tavo įvaizdžiu. Jeigu sporto batelius ketini avėti dažniau, nei bėgioti, rinkis neutralių spalvų orui pralaidžią avalynę.

🖤

A post shared by Style (@style) on Mar 30, 2017 at 8:36am PDT

Dear @nikewomen, I need these. Thanks 🌸

A post shared by Style (@style) on Apr 6, 2017 at 11:37am PDT

Sportinė liemenėlė

Tai visai ne prabanga ar sportuojančių merginų užgaida. Specialiai sportuoti pritaikyta liemenėlė yra tikrų tikriausia būtinybė – be jo bėgiodama kenksi savo sveikatai taip pat, kaip nusprendusi bėgti krosą su šlepetėmis. Ir čia kalbame ne tik apie tavo krūtinės grožį, bet ir apie nugaros sveikatą! Tinkama sportuoti liemenėlė sumažina nugaros apkrovą ir užtikriną tinkamą laikyseną bėgant. Rinkis tokią, kuri patogiausiai gula prie kūno ir tinkamai prilaiko, o išsirinkusi nebijok parodyti. Derink su bomber stiliaus švarkeliais, aptemptomis ar laisvesnėmis sportinėmis kelnėmis ir dideliais saulės akiniais. Imk pavyzdį iš jaunųjų mados supernovų, virtuoziškai įvaldžiusių šį įvaizdį.

love this look ❤

A post shared by Style (@style) on Mar 12, 2017 at 9:20am PDT

Weekend vibes. Tag your best friend. 😎

A post shared by Style (@style) on Feb 18, 2017 at 9:28am PST

Kelnės

Rinkdamasi kelnes sportuoti, pirmiausia atsižvelk į audinį, iš kurio jos pasiūtos. Tai neturi būti sintetika, prie kurios prisielektrina kiekvienas ne vietoj ir ne laiku pasipainiojęs pūkelis. Oda sportuojant privalo kvėpuoti, tad audinys šiuo atveju galbūt net svarbiau už drabužio modelį. Jeigu renkiesi aptemptas vadinamąsias „jogos kelnes“ įsitikink, kad pro medžiagą nešviečia tavo užpakalis ir apatiniai. Nieko nėra blogiau už ant iškilumų išskydusias kelnes. Jeigu pavyko rasti tinkamo audinio drabužį, gali būti beveik tikra, kad jis tiks ir laisvalaikiu pasivaikščioti, ir stilingai pailsėti po medžiu nubėgus krosą. Jeigu gamta tave apdovanojo platesniais klubais, verčiau rinkis apačioje siaurėjančias tradicinio silueto raišteliais surišamas sportines kelnes, taip pamėgtas gražuolės Gigi Hadid!

🗽 @yankees

A post shared by Style (@style) on Feb 3, 2017 at 1:37pm PST

Comfy. Wear or not?

A post shared by Style (@style) on Jan 17, 2017 at 7:34am PST

Riešinės

Girdėjai kitas merginas skundžiantis, kad pradėjus sportuoti smarkiai išbėrė veido odą? Tikriausiai teko nugirsti ir pačių įvairiausių išvedžiojimų šia tema – apie pradėjusį valytis organizmą, staiga pasikeitusį hormonų balansą ir panašiai. Visgi tiesa slypi ne taip toli ir ne taip giliai – sportuojant veidas prakaituoja, ir natūralus refleksas verčia mus ranka nusibraukti išrasojusią kaktą ar skruostus, o įšilusio veido atsivėrusios poros svetingai priima ant tavo rankų įsikūrusias mikrobų kolonijas. Kad taip nenutiktų, sportuodama visuomet dėvėk sporto raištį arba riešinę. O grįžusi rūpestingai išplauk. Juk sveika ir graži oda yra stilingiausias aksesuaras!

🦃

A post shared by Style (@style) on Nov 24, 2016 at 8:00am PST

Beisbolo kepuraitė

Ji pasitarnaus net keliais atvejais – sportuojant paslėps išraudusį veidą ir suteiks malonaus saugumo pojūtį, saugos nuo saulės spindulių ir (ne mažiau svarbu) atrodys beprotiškai stilingai prie visų tavo turimų drabužių, nes beisbolo kepuraitė šį sezoną – kaip stiliaus druska: mažytis žiupsnelis nesugadins net saldžiausią šokoladą primenančio įvaizdžio. Derink drauge su suknelėmis, kostiumais, sportinėmis kelnėmis, odiniais ar džinsiniais švarkais... Trumpai tariant, PRIE VISKO.

I love sweater weather 🙌🏼. Do you?

A post shared by Style (@style) on Dec 5, 2016 at 11:29am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis