Grožio guru Chanelette patarimai, praversiantys šiltuoju sezonu

Labas! Rašau jums gurkšnodama mangų kokteilį ir svajodama apie šilumą. Pagaliau įveikėme žiemą ir pasitinkame pavasarį! Šaltis jau įgriso iki gyvo kaulo, metas pastelinių spalvų ir saulės spindulių antplūdžiui. Bet prieš tai noriu su jumis pasidalyti grožio patarimais, kurie mane ne kartą išgelbėjo. Pavasarį sutikim pasirengusios!

-Prieš pradėdamos rytinį grožio ritualą, nusipraususios veidą, įmerkite jį į mineralinį vandenį su burbuliukais arba tiesiog perbraukite suvilgytais vatos diskeliais. Tai ne tik padės sustangrinti ir paputlinti odą, bet ir išvalys užsikimšusias veido poras, pripildys jas vandens. Šis grožio ritualas, atkeliavęs iš Japonijos, labai populiarus Azijos šalyse – ten moterys darosi mineralines veido voneles, kad palaikytų veido odą skaisčią ir spindinčią. Šaltas vanduo ar tiesiog masažas ledo gabalėliu taip pat nuostabiai veikią odą – ją sustangrina ir paruošia makiažui.

-Jei lūpos šerpetoja ir lūpų dažai ant jų atrodo nekaip, imkite dantų šepetėlį su liežuvio grandikliu kitoje pusėje. Ant lūpų užtepkite ploną sluoksnį balzamo ir sukamaisiais judesiais liežuvio grandikliu jas nušveiskite. Atminkite, kad svarbu nepersistengti, nes lūpų oda labai jautri. Nuplaukite negyvas odos ląsteles ir, kad lūpos būtų švelnios, rankšluosčio krašteliu jas pamasažuokite. Tai paskatins kraujo cirkuliaciją ir natūraliai paputlins lūpas.

👩🏼

A post shared by Eve (@ichanelette) on Feb 24, 2017 at 2:06am PST

-Išdžiūvus tušui, neskubėkite jo šveisti į šiukšlių dėžę, jei galiojimo laikas dar nesibaigė. Tiesiog pripilkite karšto vandens į stiklinę, įmerkite tušo tūtelę ir palaikykite 5 minutes. Tušas it feniksas bus prikeltas naujam gyvenimui! Šis triukas – mano mėgstamiausias.

Drenched in gold with @sissimjewelry and @monicavinader ✨⭐️#jewelry #gold #sparkle #stars #star #sissim #dainty #goldjewelry #jewellery #starburst #lumos

A post shared by Eve (@ichanelette) on Feb 23, 2017 at 3:59am PST

-Jeigu besilakuodamos nagus visuomet išterliojate ir odą, nesijaudinkite, turiu jums patarimą! Vazelinu ar kokosų aliejumi įtrinkite odeles aplink nagus – jas ne tik sušvelninsite, bet ir apsaugosite nuo nagų lako: jis neįsigers į odą. Net ir padarius klaidų, bus labai lengva jas ištaisyti tiesiog brūkštelėjus ausų krapštuku.

-Besišukuodamos visada pradėkite nuo galiukų ir kilkite aukštyn pakaušio link – plaukai bus mažiau pažeidžiami. Galiukai veliasi labiausiai ir yra sausiausi, tad nuo jų ir reikėtų pradėti, be reikalo nepešiojant sveikos plaukų dalies.

FriYAY!🤓#optometrijoscentras #nudelips #maxmara #blonde #blond #mango #frills

A post shared by Eve (@ichanelette) on Jan 27, 2017 at 4:55am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis