NAUJAS NUMERIS: lapkričio PANELĖ – tik drąsiems(FOTO)

Šį savaitgalį prekyboje pasirodys naujas žurnalo PANELĖ numeris. Lapkričio mėnesio PANELĖ – dedikuota drąsai. Numerio herojai laužo visus įmanomus standartus!

„Mūsų skaitytojos dažniau nei bet kas kitas susiduria su joms primestais standartais ir taisyklėmis, kurioms kartais ne tik sudėtinga paklusti, bet ir neįmanoma suvokti. Todėl lapkričio numerį dedikavome drąsai laužyti standartus. Vis dar negalime patikėti, kokias įspūdingas istorijas pavyko rasti!“, – naują numerį pristato PANELĖS vyr. redaktorė Vytautė Žališkevičiūtė.

Viršelyje – užsienyje garsi manekenė Deimantė Guobytė, kuri savo laisvalaikį skiria ne prabangioms atostogoms ar vakarėliams, o įnirtingai kovai už tuos, kurie negali savęs apginti. Beglobių gyvūnų gynėja Deimantė daro Lietuvoje viską, kad tik nuskriaustų ir namų neturinčių gyvūnų kasdienybė bent kiek taptų mielesnė ir jie kuo greičiau rastų naujus šeimininkus. Prabangus gyvenimas, vakarėliai žvaigždžių draugijoje ir buvęs mylimasis iš muzikos pasaulio elito Deimantės neišlepino: „Ir su rolsroisu esu važinėjusi, ir su Beyonce prie vieno stalo valgiusi, su juo ne dėl šlovės draugavau“, – sako Deimantė. Atvirai – apie tikrąjį modelių pasaulį, kovą dėl gyvūnų ir kodėl ji nė už ką nesutiks būti vertinama tik už grožį – išskirtiniame interviu PANELEI.

Justė Arlauskaitė-Jazzu – bene populiariausia Lietuvos dainininkė. Nors apie Jazzu kalba ir ją atpažįsta visi, savo asmeninį gyvenimą atlikėja slepia po devyniais užraktais. Skandalistė, stačiokė, pasikėlus – kokių tik etikečių Jazzu nėra turėjusi. O kaip iš tikrųjų jaučiasi pati dainininkė, niekas taip ir nepaklausia. Paklausėme mes, tiksliau, PANELĖS autorius režisierius Romas Zabarauskas, kuris – dar ir artimas Jazzu draugas. „Kai neišlindau iš ligoninės Berlyne, visi ėmė apšnekėti, ir šmeižti, neva esu paskutinė alkoholikė“, – apie viešumo kainą atvirame pokalbyje su draugu kalba Jazzu.

Aistė gimė Šilutėje, užaugo Olandijoje ir labiau už viską nori pagaliau apsilankyti Vilniuje. Modeliu dirbančios merginos pase dar neseniai buvo įrašytas vyriškas vardas, tačiau po daugybės metų savęs apgaudinėjimo ir bandymo būti tuo, kuo nesi, Aistė pradėjo savo išsivadavimą iš vaikino kūno. „Darau tai tam, kad skaitytojai suprastų, jog translyčiai žmonės nėra kitokie nei visi“, – apie savo sprendimą pasipasakoti PANELEI kalbėjo Aistė. Savęs paieškos, aplinkinių reakcija, prisipažinimas tėvams ir mintys apie savižudybę – Aistės interviu nepaliks abejingų.

Sparčiausiai savo kategorijoje populiarėjančiame JAV portale www.refinery29.com dirbanti žurnalistė Kelsey Miller visą gyvenimą kovojo su savo svoriu, baudė save už priaugtus kilogramus ir gailėjosi kiekvieno suvalgyto pyragaičio. Daugybę metų mergina mėtėsi tarp kraštutinumų: arba nieko nevalgo, intensyviai sportuoja ir stengiasi kuo įmanoma greičiau sulieknėti, arba valgo viską iš eilės ir dar labiau save graužia. Tačiau vieną dieną Kelsey pasiekė dietų dugną ir pagaliau pasakė sau ne, daugiau ji taip nebegyvens ir jokios dietos nebesilaikys. Tai pakeitė merginos gyvenimą. „Anti-dietų“ projekto įkūrėja, tapusi tikra sensacija vakaruose, papasakojo PANELEI savo istoriją: kaip kovojo su kūno standartais, dietomis, kaip teko mokytis iš naujo valgyti ir nebausti savęs už kiekvieną kąsnį. Kelsey interviu tiesiai iš Niujorko – lapkričio PANELĖJE.

Ką reikia padaryti, kad per dieną apie tave parašytų visas pasaulis? Užtenka vienos nuotraukos su... popiežiumi! 16-metė Vašingtone gyvenanti lietuvė Enija per akimirką tapo sensacija: jai pavyko gauti selfį su pačiu popiežiumi! Iki tol ramų gyvenimą gyvenusi Enija patyrė, ką reiškia, kai tave parodyti trokšta visos televizijos, telefonas netyla nuo skambučių, o pasaulis nustemba sužinojęs, kad ypatingoji „selfio su popiežiumi“ mergaitė – ne amerikietė, o kilusi iš labai mažos Lietuvos.

Iki pažinties su Juozapa netikėjome, kad tokių vienuolių būna. 28 metų mergina kažkada svajojo apie daugiavaikę katališką šeimą ir ramų gyvenimą, o dabar ji – nenuilstanti aktyvistė, ruošianti paauglius Sutvirtinimo sakramentui. „Svajojau apie 5 vaikus, o gavau 500.“, – taip apie savo mokinius atsiliepia Juozapa. Ji organizuoja paaugliams laisvalaikį, negali be feisbuko, yra aktyvi „Candy Crush“ žaidėja ir mano, kad jaunimu reikia ne piktintis, o jį priimti tokį, koks yra. „Anksčiau žmones labai gąsdino mano veikla su vaikais, nes organizuodavome žygius po miškus, keliones į įvairius renginius. Bent jau kokį chorą suburčiau, kuriame pamaldžiai giedotume, o čia mokau vaikus gyvenimo, linksmų dalykų...“, – kalbėjo nestandartinė vienuolė.

TAIP PAT NUMERYJE:

Nusilpusių plaukų gelbėjimo planas
Naujausios grožio technologijos
Sekstingas – nekalta žinutė ar pavojus reputacijai?
Ar vergauji etiketėms?
Amžinai madingos tendencijos
Kodėl dizaineriai kuria pabaisas?

...ir daug kitų įdomių temų!

NAUJA PANELĖ – prekyboje jau šį savaitgalį! Primename, kad pirmosios (savaite anksčiau) žurnalą gauna prenumeratorės. PRENUMERUOTI PANELĘ DABAR – GERIAUSIA PROGA. Ieškok ypatingo prenumeratos pasiūlymo ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis