Striptizo šokėjas 1998-aisiais: merginos reikalavo, kad su jomis permiegočiau(INTERVIU)

Žurnalui „Panelė” birželį sukanka 20 metų! Per šį laiką skaitytojus džiuginome, šokiravome, virkdėme ir sukėlėme visą rankinę daugiau įvairiausių emocijų. Nors žurnalo dizainas, konkursai ir temos keitėsi, tačiau visus tuos dvidešimt metų pastovus išliko vienas dalykas – savo skaitytoją mes visada gerbėme ir visa širdimi mylėjome!

20-mečio proga nusprendėme atsigręžti atgal ir prisiminti pačius įdomiausius mūsų publikuotus straipsnius! Mielieji, Jūsų dėmesiui – rubrika PANELEI 20! Nuo šiol kasdien ieškok portale panele.lt specialiu ženklu pažymėtų straipsnių!


Šiais laikais striptizas atrodo kaip neatsiejamas mergvakarių ar bernvakarių atributas. Tačiau prieš 16 metų Lietuvoje tai buvo visiška naujovė, kuri daugeliui buvo panaši į šventvagystę! Striptizą, kaip mergvakario kulminaciją, būsimai nuotakai užsakydavo tik drąsiausios ir labiausiai pasiutusios draugės, o pačių striptizo šokėjų buvo vienetai...

1998-aisiais metais „Panelė” išspausdino straipsnį apie vyruką, kuris būtent ir dirbo tokio pobūdžio šokėju. Tuomet jis savo darbą apibūdino kaip aktorinį, o iki galo prisipažino nusirengęs tik vieną kartą ir dėl to beprotiškai galėjęsis... Įdomu, ką apie tokį „aktorinį” pasakytų praėjusią savaitę teatro dieną atšventę šių dienų aktoriai?


Parašyk Redakcijai

Čia pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų.

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis