Net skeptikai patvirtins: naujoji J. Bieberio meilė jam tinka labiau nei Selena Gomez (FOTO)

Nei manekenė Hailey Baldwin, nei atlikėjas Justinas Bieberis neketina slėpti naujai ir audringai užgimusių jausmų. Jie, jiems, be to, be galo tinka!

Nors Jelenos (Justino Bieberio ir Selenos Gomez) fanai braukė ašarą, kuomet Justinas ir Selena paskelbė apie santykių baigtį, šiandien galima teigti, jog skyrybos jaunuoliams išėjo į naudą. Su Hailey vis dažniau pasirodantis Justinas be galo laimingas vėl atradęs panašią sielą. Nutrūktgalvė Hailey, kuri su Justinu leidžiasi į svaiginantį vasaros nuotykį ne tik puiki, šauni mergina, bet ir lygiai tokia pati aktyvi kaip Justinas.

Daugelis teigia, jog Justinui Hailey - tobula pora. Šviesiaplaukes ilgakojes, kaip teigė viename interviu, dievinantis Justinas, atrodo be galo laimingas su manekene. Pora kartu ne tik vakarieniauja prašmatniuose restoranuose, bet ir aktyviau leidžia laiką - važinėjasi riedučiais, riedlente, kartu bėgioja.

Nors Selena taip pat aktyvi mergina, nemažai besidominčių pramogų pasauliu teigė, jog ji labiau mėgo ramesnį laisvalaikio leidimo būdą, o štai Justinas aktyvesnį. Vizualiai Hailey ir Justinas taip pat atrodo tinkamesni - tiesą pasakius, nežinant jų meilės istorijos galima būtų spėti, jog jie tarsi sesuo ir brolis!

Džiugu, jog Justinas vėl greitai atrado savąją meilę. Įdomu, ar ilgam?

#JustinBieber #HaileyBaldwin #NYC

A post shared by TeamBieber749 (@teambieber7491) on Jun 18, 2018 at 6:22pm PDT

That-it’s official feeling. #haileybaldwin #justinbieber

A post shared by HAILEY BALDWIN update page (@halieybisboring) on Jun 18, 2018 at 7:31pm PDT

june,2018 nyc| 🤩💘 #jailey #justinbieber #haileybaldwin

A post shared by @ jaileypicx on Jun 18, 2018 at 7:26pm PDT

They are so cute

A post shared by Justin Bieber (@kidrauhlsizzler) on Jun 18, 2018 at 7:03pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis