Be kosmetikos renginyje pasirodžiusi Nina Dobrev - vienos girs, kitos peiks (FOTO)

Ko gero, sutiksi, jog grožio klausimu merginas galima dalinti į dvi grupes - tos, kurios propaguoja natūralumą ir tos, kurios nepasidažiusios neišeis net šiukšlių išnešti.

Antroji grupė yra ganėtinai įnoringa natūralumo atžvilgiu ir neretai savo drauges skatina paryškinti bruožus, pasidažyti lūpas ar išbandyti naują grožio procedūrą. O štai natūralumą propaguojančios sutaupo begalę laiko bei finansų atsisakydamos to, ką teikia grožio pramonė.

Regis, serialo Vampyrų dienoraščių žvaigždė, aktorė Nina Dobrev, anksčiau priklausiusi pirmajai grupei ir net keliaudama su drauge kavos nevengusi ryškaus makiažo, šiandien yra kardinaliai kitokia. Viename renginyje Niujorke pasirodžiusi Nina atrodė be galo subtiliai, kukliai, o jos veidą dengė itin minimalus kiekis makiažo.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Daugelis spėjo, jog Nina veido odą padengė BB kremu, o blakstienas keletą kartų perbraukė blakstienų tušu - štai ir visas pasiruošimas! Priešingai nei jos kitos Holivudo kolegės, kurios kiekvienam viešam pasirodymui ruošiasi po kelias valandas, Nina sutaupė laiko ir tuo momentu leido sau daryti tai, ką nori.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Toks kuklus stilius ir kosmetikos atsisakymas - grožio triumfas ar nesėkmė? Tavo nuomonė bus įdomi!

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis