Tai bent figūrytė! Miley Cyrus kūno formos dar niekuomet buvo tokios puikios (FOTO)

Iš skandalų liūno išbridusi Miley Cyrus pagaliau atrado tikrąją save. Kadaise besilaikiusi griežtų dietų, kone iki išsekimo sportavusi ir buvusi itin liekna, šiandien Miley pagaliau atrodo sveikai.

Nors gražuolė vis dar intensyviai sportuoja, šiandien ji renkasi kiek ramesnes sporto šakas - jogą, kalanetiką, o namuose atlieka harmoningumo dvasinei savijautai suteikiančius kvėpavimo pratimus. Visą gyvenimą skanų maistą dievinusi atlikėja jo neatsisako ir šiandien, todėl kartu su mylimuoju Liamu Hemsworthu neretai pasilepina gardžiais mėsainiais ar picomis.

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Holivude be lašelio makiažo užfiksuota Miley atrodė puikiai nusiteikusi. Sportinę aprangą auksinėmis detalėmis pagyvinusi Miley atidengė pilvuką, kuris įrodė, jog įžymybė vis dar neabejinga sportinei veiklai. Nors Miley negali pasigirti itin ryškių pilvo presu, panašu, jog jis nėra jos siekiamybė. Svarbiausia išlikti laimingai - būtent tokiu devizu vadovaujasi Miley, pamiršusi laikotarpį, kuomet jos dienos mitybos racionas tebuvo salotos su graikišku padažu ir dietinė kola.

Džiugu žiūrėti į Miley! Gerbėjai pastebi, jog atlikėja atrodo žavingesnė pasirinkusi natūralų įvaizdį, o ne ryškų makiažą. Kaip manai tu?

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Miley Cyrus
Miley Cyrus
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis