Iš neįprastų apdarų išsivadavusi Rihanna suspindo moterišku įvaizdžiu (FOTO)

Atlikėja Rihanna garsėja kaip originalaus stiliaus mėgėja. Kartais jos drabužiai žavi, o kartais... atrodo prastai.

Neretas sutiks - stiliaus atžvilgiu garsioji atlikėja dažnai prašauna pro šalį. Atrodo, jog pastaruoju metu atlikėja ant savęs užsideda viską, ką tik randa spintoje. Arba išsitraukia senokai iš mados išėjusius drabužius iš mamos spintos, arba renkasi tokį aprangos derinį, su kuriuo verčiau keliauti į šiaurę nei dėvėti kaitinant JAV saulei...

Stiliaus kritikai kraipo galvomis - kodėl Rihanna renkasi tokį keistą įvaizdį? Daugelis spėja, jog atlikėja atsisako stilistų paslaugų ir pati renkasi aprangos derinius, kurie dažnai šokiruoja gerbėjus.

Vis dėlto pagaliau Rihanna atsisakė neįprastų apdarų ir suspindo moteriškumu bei elegancija alsuojančiu stiliumi. Plaukus pagarbanojusi atlikėja renginiui pasirinko nors it trumputę, tačiau puikiai atlikėjai tinkančią suknelę.

Rihanna
Rihanna
Vida Press

Kaip įprasta, apatinio trikotažo pristatymo vakarėliui Rihanna nesirinko kūną maskuojančių drabužių. Vis dėlto tokia ganėtinai atvira suknelė neatrodė banaliai ar vulgariai. Priešingai, prisiminus visus Rihannos stiliaus nuoklydžius, tai puikus pasirinkimas!

Rihanna
Rihanna
Vida Press

Ar tai reiškia, jog atlikėja pagaliau sugrįš į rafinuotumo bei moteriškumo kelią? Nežinia. Kaip laisvalaikio aprangą ji vis dar labai dažnai renkasi storas pūkines striukes bei sportines kelnes.

Rihanna
Rihanna
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis