Ir kur tas žavesys? Pamačiusi šiandieninį Justiną Bieberį taip pamanysi (FOTO)

Garsusis atlikėjas, jaunimo dievukas Justinas Bieberis per visą muzikinę karjerą išsiskyrė ne tik apdovanojimus pelniusiais hitais, žiniasklaidą sudrebinusiais skandalais, bet ir nemenka šukuosenų kaita.

Nors daugelis atlikėjo gerbėjų kadaise buvo pratę regėti Justiną visuomet susitvarkiusį, išsipusčiusį, kvepiantį bei pasidariusį nepriekaištingą šukuoseną, šiandieninis atlikėjas numoja ranka į visus grožio standartus.

Su gerbėjais Los Andžele susitikęs dainininkas nesivargino stovėti prieš veidrodį ir formuoti šukuosenos. Tiesą pasakius, vargu, ar jo plaukus šukos buvo lietusios pastarąsias kelias dienas. Internautai tiesiog leipo, pamatę šias Justino nuotraukas ir net praminė atlikėją viščiuku dėl netvarkingų, styrančių sruogų.
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press
O gal toks viešas Justino pasirodymas - bandymas užvesti naują netvarkingos šukuosenos madą? Viena vertus, Justinas ne visuomet turi atrodyti lyg nužengęs nuo raudonojo kilimo, kita vertus, ar iš tiesų jis vis dar vertas svajonių vaikino statuso? Net ir ištikimiausios Justino fanės pripažįsta, jog, deja, ne... Ko gero, ir tu nebūtum patenkinta, jei tavo mylimasis į gatvę išeitų lyg ką tik pakilęs iš lovos. Juk tiesa?
Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis