Šiaulietės, sukluskit: jūsų laukia „X Faktoriaus“ pasirodymas ir ypatinga staigmena

Populiariausias Lietuvoje muzikinis šou „X Faktorius“ atvyksta į Šiaulius. Vasario 14 d. TV3 projekto žvaigždės „Šiaulių arenoje“ surengs nepamirštamą šou. Žiūrovų laukia geriausi projekto dalyvių pasirodymai ir 4-ojo sezono nugalėtojos Iglės Bernotaitytės šou. Tai puiki proga ne tik gyvai išgirsti savo mylimiausius projekto dalyvius, bet ir atšvęsti Šv. Valentino dieną.

Didžiojo „X Faktoriaus“ šou svečiams pasirodys visi „X Faktoriaus“ finalininkai. Ryškiausius ir daugiausiai ovacijų sulaukusius pasirodymus atliks Justės Arlauskaitės-Jazzu mokinės: Justė Baradulinaitė, Iveta Svilainytė, Dovilė Rimkevičiūtė. Scenoje pasirodys ir Marijono Mikutavičiaus komanda: grupės „120“, „Emdžej“, duetas Lukrecija ir Vakaris.

Sauliaus Prūsaičio mokiniai taip pat žengs į sceną. Nepamirštamą šou dovanos: Augustė Žičkutė, Tomas Alenčikas-Alen Chicco, Monika Juškevičiūtė. Sauliaus Urbonavičiaus-Samo mokiniai Marius Mickus, Deividas Valma, Mantas Sakalauskas taip pat nekantrauja, kada galės susitikti su savo gerbėjais.

Koncerto rengėjai žada – šou bus nepamirštamas. Pasirodymus lydės įspūdingas šviesų šou, šokėjų pasirodymai, kvapą gniaužiančios vizualizacijos. Renginį ves buvęs „X Faktoriaus“ vedėjas Martynas Starkus. Didžiojo „X Faktoriaus“ šou pradžia – 19 val. Bilietais prekiauja „TicketMarket.lt“.

„X Faktoriaus“ šou
„X Faktoriaus“ šou
Organizatorių nuotr.

Dovana didžiojo „X Faktoriaus“ šou žiūrovams – praėjusio sezono nugalėtojos Iglės Bernotaitytės pasirodymas. Didžiulę gerbėjų armiją turinti ir puikia muzikine karjera besidžiaugianti mergina scenoje atliks milijonus peržiūrų „Youtube“ kanale surenkančias dainas. Atlikėja nekantrauja, kada galės susitikti su savo gerbėjais ir pasidalinti su jais muzikine dovana.

Iglė Bernotaitytė
Iglė Bernotaitytė
Organizatorių archyvas

„Į Šiaulius su visa „X Faktoriaus“ komanda atvykstame jau antrus metus iš eilės. Labai smagu, kad šiame mieste ypatingai šilta publika. Praėjusiais metais visi projekto dalyviai buvo sutikti didžiulėmis ovacijomis, o Monikos Pundziūtės dainas traukė visa arena. Šiais metais bus ne ką prasčiau, o dar geriau.

„X Faktoriaus“ šou
„X Faktoriaus“ šou
Organizatorių nuotr.

Didysis „X Faktoriaus“ šou – tai dovana žiūrovams, kurie taip aktyviai palaiko savo favoritus, negaili jiems balsų, gražių komentarų. Tai puiki progra gyvai susipažinti su projekto dalyviais. Praėjusiais metais dar ilgai negalėjome palikti arenos, nes buvo daugybė norinčių įsiamžinti su projekto žvaigždėmis. Publika myli „X Faktoriaus“ dalyvius, o jie myli publiką“, – sako šou prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis