Tautų skirtumai: jos - tavo bendraamžės, bet mąsto, atrodo ir rengiasi visiškai kitaip (FOTO)

Skirtingos tautos turi tiek daug individualybių: odos spalva, kalba, bendravimo manieros, kultūrinis suvokimas, požiūriai į šeimą, santykius... Dar vienas skirtingas kultūras išskiriantis veiksnys: įvaizdis. Smalsu, kaip kitose šalyse rengiasi, dažosi, leidžia laisvalaikį ir kokį požiūrį į gyvenimą formuoja tavo bendraamžės merginos? Paskaityk, kokia yra tipinė individualios šalies jauna mergina!

Amerikietė. Apie jaunų amerikiečių gyvenimo būdą iki šiol sklando legendos - anot daugelio, jauni amerikiečiai neretai pasižymi naivumu, negalvoja apie rytojų, mėgsta lėbauti, ypač dailiosios lyties atstovės, kurios neretai nė nesulaukios pilnametystės išbando alkoholį ar propaguoja nesaugų seksą. Iš tiesų, jaunimas JAV kiek laisvesnis, tačiau tipinė jauna amerikietė menkai kuo skiriasi nuo europietės. Ji taip pat siekia išsilavinimo, tobulina save ir gyvena muzikos, kultūros bei meno epicentre. Tiesa, amerikietės iš tiesų mėgsta vakarėlius ir nevengia paprovokuoti. Kartu su atlikėjos Britney Spears įvaizdžiu atkeliavusi atidengtos bambos mada iki šiol gaji - taip šiltuoju sezonu nevengia apsirengti net ir pačios kukliausios.

happy little butterfly 💛💛

A post shared by jordyn jones (@jordynjones) on Nov 8, 2017 at 2:32pm PST

Ispanė. Ispanės auga nuostabiame krašte ir labiau už materialinius dalykus vertina pasaulio teikiamą grožį. Dažna jauna ispanė nė nesidažo - kadangi ispanės iš prigimties turi tamsią odą, ryškius bruožus, joms nereikia makiažo, jog šis pabrėžtų jų žavesį. Be to, ten beveik visus metus šviečia saulė, todėl kosmetika tik apsunkintų jų kasdienybę, mat saulė, karštis, turi tendenciją sugadinti makiažą.

❤️ @marta.peiro95 . . . . . . . . . . . . . . #model #models #modeling #modelo #photoshoot #fitnessmodel #española #españa #spain #spanishgirl #spanishmodel #latina #latinas #chica #chicas #guapa #guapas #bonita #bikinigirl #fitgirls #fitgirl #Latingirl #modelswanted #bikinibabe #babesofinstagram #girls #girl #mujeres #spanishgirls #italiangirl

A post shared by Beautiful Spanish Girls 🇪🇸 (@hot.spanish.girls) on Dec 20, 2017 at 4:54pm PST

Babe of the day. @s.peiro96 . . . . . . . . . . . . . . #model #models #modeling #modelo #photoshoot #fitnessmodel #española #españa #spain #spanishgirl #spanishmodel #latina #latinas #chica #chicas #guapa #guapas #bonita #bikinigirl #fitgirls #fitgirl #Latingirl #modelswanted #bikinibabe #babesofinstagram #girls #girl #mujeres #spanishgirls #italiangirl

A post shared by Beautiful Spanish Girls 🇪🇸 (@hot.spanish.girls) on Dec 8, 2017 at 11:48am PST

Rusė. Dažniausiai jauna rusė - mėgstanti pasipuošti mergina. Rusės iš tiesų nemažai laiko praleidžia prie veidrodžio ir nuo mažų dienų formuoja įsitikinimą, jog nepasidažius negalim išeiti nė šiukšlių išnešti. Taip gyveno jų mamos, taip gyvena ir šiuolaikinės jaunos merginos. Tiesa, tai nereiškia, jog jos apleidžia savo vidinį pasaulį - Rusijoje gausu pasaulyje įvertintų universitetų, į kuriuos kasmet suplūsta daugybė išminties trokštančių pirmakursių.

#irussiangirl

A post shared by Девушки России 🇷🇺 (@russian.girls) on Jan 8, 2018 at 9:56am PST

Всё самое хорошее только впереди. Запомни!

A post shared by Madina Solodovnikova🐆 (@miss_medis_) on Mar 18, 2017 at 5:36pm PDT

Brazilė. Retai kada išvysime jauną brazilę, kuri niekada gyvenime nebūtų draugavusi su sportu. Brazilės tiesiog dievina dailiai, o jaustis stipriai, todėl nuo labai jaunų dienų lankosi sporto salėje. Iš tiesų Brazilijoje gajus netikrumo kultas, tad vos sulaukusioms pilnametystės merginoms dovanojamos plastinės operacijos, dažniausiai - krūtinės putlinimas ar sėdmenų kėlimas. Na, o tos, kurios baiminasi skalpelio, dažniausiai sportuojant atiduoda visą energiją.

👽

A post shared by Brazilian Girls (@girls.brazilian) on Nov 28, 2015 at 8:54pm PST

Tailandietė.Tailandietės merginos iš prigimties yra labai liesos, tačiau reta kuri jauna mergina nuogąstauja dėl itin lieknų kūno formų. Kadangi tau saulės ir šilumos šalis, tailandietės dažnai jautrią odą saugo tepdamos apsauginius kremus. Vienas ryškiausių tailandiečių išvaizdos akcentų - rausvi žandukai, kurie tik paryškina skaisčią ir lygią tailandiečių odą. Dar vienas faktas - šioje šalyje beveik nerasime kosmetikos priemonių, skirtų gydyti spuoguotą odą! Dėl unikalios odos tailandietės nesiskundžia bėrimais.

Follow her @dadaratsarin

A post shared by Cute Thai Girl (@cute_thai_girl) on Jul 14, 2016 at 7:18am PDT

Follow her @fearythanyarat

A post shared by Cute Thai Girl (@cute_thai_girl) on Aug 5, 2016 at 3:42pm PDT

Australė. Australės - greičio, ekstremalumų, vėjo, vandens mylėtojos. Nuo vaikystės jos auga aktyvios, todėl dažna pasižymi didele fizine ištverme. Atitinkamai formuojasi ir jų stilius bei išvaizda - jos mėgsta laisvą, judesių nevaržantį, neįpareigojantį stilių. Neretai panašiai apsirengusios keliauja net į pasimatymus!

Saturday!😝🤘🏼

A post shared by Neta Alchimister (@neta_alchimister) on Dec 16, 2017 at 4:19am PST

New style with @puma #DoYou ❤👟

A post shared by Neta Alchimister (@neta_alchimister) on Nov 1, 2017 at 5:42am PDT

Japonė. Japonės natūralumo gerbėjos ir šis pasireiškia daugelyje sričių, ypač jei kalbame apie grožį bei stilių. Tai dažniausiai pastelines spalvas mėgstančios merginos, kurios spinduliuoja šiluma, išmintimi bei manieringumu. Aukštas ekonominis lygmuo Japonijoje formuoja ir atitinkamą japonių požiūrį į daiktus, kosmetiką, drabužius - kuo didesnė kokybė, tuo geresnė produkcija. Ne veltui japonės negaili pinigų kokybiškai veido odą puoselėjančiai kosmetikai. Na, o ši daro stebuklus.

😋😋 #sydig #darlinghabour #gelato

A post shared by 🐰Japanese Girl🐻 (@makiki_1223) on Feb 19, 2017 at 8:58pm PST

Jungtinių Arabų Emyratų gyventoja. Kadangi šioje saulėtoje šalyje gausu atvykėlių, merginų tautybės yra įvairios. Vis dėlto JAE vyrauja prašmatnus stilius, kuris yra miksuojamas su paprastumu, jo elementais. JAE visus metus karšta, todėl dailus maudymosi kostiumėlis su blizgia detale tiesiog privalomas. Spindinčios detalės iš tiesų ryški tendencija, tačiau ar galėtume tikėtis ko kito tviskesio ir prabangos šalyje?

Love you girl 💋 @kenzas

A post shared by Dubai girls (@dubaicandy) on Dec 18, 2016 at 3:36pm PST

Love you @kenzas 😘

A post shared by Dubai girls (@dubaicandy) on Jan 4, 2017 at 8:29am PST

Afrikietė. Afrikiečių kilmės merginos mėgsta būti matomos, todėl dažnai renkasi ryškius aprangos derinius, nepamiršta atitinkamu makiažu paryškinti veido bruožų. Tai dažniausiai be galo optimistiškos ir visada besišypsančios asmenybės, kurioms pastebimesnis ir spalvingesnis stilius labai tinka.

African Queen 👑 ___________________ Like if she killed it _________________________________ Please follow main page: @africangirlskillingit "African girls killing it" on Facebook _________________________________ www.agkillingit.com _________________________________ #fashionblogger #ankara #naturalhairdaily #thecutlife #ankarastyles #fashiondiaries #ootd #ootn #ootdmagazine #lookbook #like4like #hairstylist #mua #glam #styledaily #styletips #picoftheday #fashionaddicts #model #igfashiontrends #photography #bloggertrends #fashiondaily #chic #fashionbombdaily #agki #africangirlskillingit

A post shared by African Girls Selfies (@africangirlselfies) on Jan 13, 2018 at 9:01am PST

Italė. Italės - garsių mados ženklų ir pastebimo įvaizdžio gerbėjos. Genetika joms dovanojo nuostabaus grožio plaukus, todėl vieną pagrindinių moteriškųjų išvaizdos puošmenų jos jau turi. Rafinuotumą mėgstančios italės labiausiai mėgsta puikius vakarus mieste - ne veltui šioje šalyje tokia gaji ilgos vakarienės tradicija. Pagrindinė italių makiažo detalė - ryškios lūpos, kurias jos ryškina tiek keliaudamos į puotą, tiek ir į darbą. Taip, taip, konservatyvumą šios šalies atstovės stumia į šalį.

Ridere!❤️

A post shared by Lorella Boccia (@boccialorella) on Dec 3, 2017 at 4:51am PST

✈️🇫🇷 #montecarlo

A post shared by Annakiara Sorrentino⭐️🇮🇹 (@annakiarasorrentino) on Mar 25, 2017 at 8:19am PDT

Norvegė. Norvegės - atletiškos, dažnai sportinėse veiklose puikiais rezultatais pasižyminčios jaunos merginos, todėl šioje šalyje gajus sporto kultas. Sportinis įvaizdis - norvegių mėgstamiausias, tačiau tai nereiškia, jog išraiškingosios mėlynakės apsileidžia ir šoka į naminius treningus keliaudamos į miestą. Priešingai, jos atranda stilingą sportinės aprangos derinį, kuris nevaržo judesių, suteikia komfortą, tačiau yra stilingas.

💎 @fammeclo

A post shared by 💎Christina Damayanti (@christinadamayanti) on May 29, 2017 at 11:00am PDT

#happyquote ☀️

A post shared by 💎Christina Damayanti (@christinadamayanti) on Apr 12, 2017 at 5:03am PDT

Vokietė. Vokietės - paprastumo gerbėjos. Jaunos merginos dažnai komfortą vertina labiau už grožį, todėl nėra išsipustymo mylėtojos. Visuomet su šypsena kitus pasitinkančios vokietės pasižymi racionalumu ir nėra ne pagal savo amžių suaugusios. Tai dažniausiai brandesnės už savo bendraamžes kitose šalyse merginos.

🌲MERRY CHRISTMAS!🌲 ❄☃ May your Christmas be blessed with lots of love, fun, peace, joy and happiness. ❄☃ Ich wünsche euch viel Gesundheit, Glück & Zufriedenheit! Vergesst nicht eure Familie und Freunde auch während des ganzen Jahres zu lieben und zu schätzen. 😊💙 ____________________ #christmas #loveyouall #love #snow #winter #winterwonderland #watch #wintershooting #winterootd #fashion #girl #girly #amazing #beautiful #landscape #photography #model #blonde #merrychristmas #5k

A post shared by ᴺᴬᵀᴬᴸᴵᴱ ᴼᴾᴾᴱᴿᴱᴿ❁© (@natiopp) on Dec 24, 2017 at 8:09am PST

Prancūzė. Prancūzės turi nepaprastą estetikos suvokimą, kuris perduodamas iš kartos į kartą. Jaunosios prancūzės ryškiai nesidažo, daug investuoja į aprangą, tačiau neapleidžia savęs tobulinimo. Geriausios draugės dažnai susitinka ne kavinėje, o pavyzdžiui, muziejuje ar parodoje. Aktyvus kultūrinis gyvenimas jaunas prancūzaites išskiria iš kitų intelektualumu bei bohemiškumu.

Demain c'est la fin de la fashion week... jeudi dernier j'étais de l'autre côté, je regardais... J'étais là et partout... dans la tête des filles qui marchaient devant moi, dans le passé, quand j'étais l'une d'entre elles. À ma place sans l'être. Partout. Le présent. C'était un beau défilé. J'étais assise et je regardais. Non, c'était plus que ça. Merci Chloé pour cette belle journée. Puis pour le reste aussi... @chloe

A post shared by Loulou Robert (@louloubianca) on Mar 7, 2017 at 3:39pm PST

Une touriste a Paris 🤓

A post shared by Ana Girardot (@girardotana) on May 13, 2016 at 11:20am PDT

Ukarainietė. Ukrainietės, kaip ir daugelis rusių, mėgsta atrodyti pastebimai. Skaičiuojama, jog vienas didžiausių lūpas chirurginiu būdu pasiputlinusių merginų skaičius yra būtent Ukrainoje. Iš tiesų, merginos - lėlytės įvaizdis ten puikiai vertinamas, todėl dažna mergina investuoja daug laiko ir pastangų norėdama atrodyti it žvaigždė iš žurnalo viršelio.

A post shared by Lin Koln. (@lin_koln_16) on Nov 30, 2017 at 3:39am PST

One of my favorite photos. Golden time...

A post shared by Katherine (@millerpoys) on Jan 10, 2018 at 3:05am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis