Be priekaištų! Santykių audras išgyvenusios Selenos figūrai nėra lygių (FOTO)

Niekam ne paslaptis, jog trokšdamos išlaikyti tobulą figūrą, Holivudo žvaigždės privalo ne tik laikytis neretai gana griežto mitybos plano, bet ir būti fiziškai aktyvios - sportuoti, daug vaikščioti ar šokti. Sporto šakos pasirinkimas individualus, tad kiekviena turi atrasti tai, kas jai labiausiai tinka ir patinka.

Pavyzdžiui, jaunimo numylėtinė, atlikėja Selena Gomez yra prisiekusi Pilateso gerbėja. Pilatesas - raumenis tvirtinančios ir kūną stangrinančios treniruotės, kurių metų dailėja kūno formos, gerinamas lankstumas, stiprinama koordinacija. Vakar Los Andžele iš Pilateso treniruotės išėjusi Selena atrodė susikaupusi ir rimta - treniruotės jai toli gražu nėra pakikenimas su draugėmis!

Nors Pilateso mankštos nėra tokios intensyvios, kaip treniruotės, kurių metu atliekami kardio pratimai, išmėginusios šį sportą tikina, jog po šių treniruočių neretai jautiesi puikiausiai išsikrovusi ir palikusi neigiamas emocijas sporto salėje. Figūros pokyčiai matyti jau nuo pačių pirmųjų treniruočių, o kadangi Selena į Pilateso treniruotes vaikšto jau beveik metus, jos kūno formoms nėra lygių - lieknas pilvukas, atletiškos kojos ir liaunos rankos. Kodėl Selena niekuomet nemąstė apie modeliavimą?

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Ne veltui teigiama, jog Selena turi gražiausią figūrą Holivude - ji nėra perkarusi kaip daugelis į dietas įnikusių įžymybių, tačiau taip pat neapleidžia aktyvios fizinės veiklos ir nesiskundžia papildomais kilogramais. Balansas - štai kuo vadovaujasi Selena, kuri ne kartą tikino, jog neretai pasilepina kaloringais patiekalais, tačiau vėliau sporto salėje praleidžia ne vieną valandą.

Ar kas turės priekaištų šios gražiosios atlikėjos kūno formoms? Vargu.

Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis