Kur šis gražuoliukas? Panašu, jog iš gražiausių vaikinų sąrašo traukiasi J.Bieberis (FOTO)

Patinka atlikėjas Justinas Bieberis ar ne, beveik visos merginos gali patvirtinti - jis turi savito žavesio. Ko gero, ne veltui Justino merginų sąrašas toks ilgas. Charizmatiškasis Justinas, nors ir kaip daugelis tai kritikuotų, pavergė net gražuolės atlikėjos Selenos Gomez širdį.

Justinas ne kartą yra atsidūręs karščiausių planetos vyrų sąrašo viršūnėje. Na, bent jau iki šiol. Pramogų pasauliu besidomintys kuždasi, jog buvęs merginų traukos centras šuo metu yra praradęs žavesį. Pastambėjęs? Pakeitęs šukuoseną? Nesirūpinantis veido oda? Būtent tokie spėjimai skriejo iš daugelio, pamačius naujausias Justino nuotraukas. Gerbėjai, kurie negalėjo susitaikyti su pakitusia Justino išvaizda, teigė, jog atlikėjas paprasčiausiai apsileido - gali būti, jog pamėgo greitą maistą arba pamiršo apsilankymus sporto salėje.

Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press

Nemažai kas įžvelgė ir anksčiau Justino išvaizdoje nepastebėtą didžiausią daugelio žmonių baubą - dvigubą pagurklį, kuris gali būti genetikos dovanelė arba paprasčiausių papildomų kilogramų pasekmė. Kita vertus, galbūt tai tiesiog netinkamas nuotraukos kampas? Justino kūno svoris normalus, paprasčiausiai metams bėgant daugeliui žmonių prisideda keletas papildomų kilogramų, turbūt taip nutiko ir merginų numylėtiniui.

Vis dėlto teisti žmonių negalima - kad ir kokie kritiški komentarai skrietų Justino pusėn, pirmiausia reikėtų apsižvalgyti po savą daržą.

Justinas Bieberis
Justinas Bieberis
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis