Del apvalesnių kūno formų vis dar kritikuojama gražioji krokodilų gaudytojo dukrelė: „Tai mano gyvenimas“ (FOTO)

Pramogų pasaulio koridoriuose vis dar neetiškai ir negražiai kalbama apie garsiojo Stevo Irwino, pasaulyje žinomo kaip krokodilų gaudytojo, dukrelės Bindi Irwin (19 m.) apvalesnes kūno formas.

Bindi - sveika, moteriškumą spinduliuojanti gražuolė, kuri tęsia savo tėvo veiklą ir drąsiai į rankas čiumpa daugeliui šiurpą keliančius gyvius. Vienoje iš Australijos televizijos laidų dirbanti mergina kasdien susiduria su iš pažiūros atrodančiais pavojingais gyvūnais, bet sako žinanti visas saugumo taisykles ir elgsenos su laukiniais gyvūnais ypatumus.

Labai gaila, jog aktyvumo nestokojanti mergina yra priversta girdėti piktuolių kalbas, kurie ragina Bindi pradėti intensyviai sportuoti. Nors judėjimo Bindi gyvenime netrūksta - ji ne tik dirba su gyvūnais, bet ir aktyviai leidžia laisvalaikį su mylimuoju, itin atletiškomis formomis ji, deja, negali pasigirti. Bindi paprasčiausiai yra moteriškesnės figūros, tačiau riboti mitybą ar alinti save dietomis devyniolimetė neketina.

Bindi Irwin
Bindi Irwin
Vida Press nuotr.

Bindi Irwin
Bindi Irwin
Vida Press nuotr.

Viename interviu Australijos spaudos leidiniui ji teigė, jog maistas yra vienas didžiausių gyvenimo malonumų, kurio atsisakyti ji neketina. Bindi dievina australietišką virtuvę, kuri pasižymi gana sunkiais, bet sočiais patiekalais. Iš tiesų, dirbant darbą, kuriame tenka sukarti nemažą kilometražą, po intensyvios dienos norisi pasimėgauti sotesniais bei riebesniais patiekalais. Galbūt čia ir slypi vadinamojo papildomo Bindi svorio radimosi priežastis?

Bent jau mums atrodo, jog Bindi yra jauna, sveika ir moteriškumą išlaikanti mergina, todėl peikti ją dėl neprisižiūrėjimo nevalia. Ko gero, genetika lėmė, jog žymiojo krokodilų gaudytojo dukrelė yra kiek pilnesnių kūno formų. Ar iš tiesų Bindi vertėtų pasitempti?

Bindi Irwin
Bindi Irwin
Vida Press nuotr.

PEACE & LOVE ☮️🌿✨✌🏼 #BindiIrwin

A post shared by Bindi Irwin Fan (@bindivibe) on Nov 12, 2017 at 7:54am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis