Pamatę gražiausią pasaulio modelį Adrianą Limą be makiažo gerbėjai klausia: ar tai ji? (FOTO)

Bene žymiausia angeliukė pasaulyje, modelis Adriana Lima ne kartą yra prisipažinusi, jo tiesiog dievina makiažą ir jo suteikiamas galimybes tapti tuo, kuo užsigeidžia. Kosmetikos priemonės jai suteikia galimybę suspindėti ne tik ant podiumo, bet ir pramogų pasaulio renginiuose.

Kaip bebūtų, Adriana nėra iš tų, kurios paniškai bijotų pasirodyti be lašelio kosmetikos. Instagram tinkle ji noriai viešina asmenukes, kuriose matyti, jog Adrianos veido nedengia nė lašelis kosmetikos. Tiesa ta, jog modelis rūpestingai prižiūri veido odą, tinkamai ją drėkina, todėl bėgantys metai toli gražu nedaro didelės neigiamos įtakos odos sveikatai.

Vis dėlto daugeliui modelių pasauliui neabejingų vis dar keista matyti angeliukę be lašelio kosmetikos. Pašiaušti plaukai, įraudusi oda, nesutvarkyti antakiai - tokia Adriana pasirodo ne tik artimiausiems žmonėms, bet ir keliaudama, lankydama svečias vietoves. Žinoma, daugelis sutiks, jog makiažas iš paprastos merginos Adrianą paverčia tikra deive, mat modelio veido bruožai be galo ryškūs (ne veltui angeliukė kilusi iš Brazilijos). Matyti tokią natūralią manekenę vis dar keista, tačiau ar makiažo atsisakymas ją paverčia mažiau gražia? Vieni teigia, jog Adrianai būtina pasidažyti, kai kiti tuo tarpu skatina manekenę dažniau leisti odai pailsėti. Kokia bus tavo nuomonė? Pareikšk ją komentaruose!

🦋I bow to the Universe/Life in gratitude🦋

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Jul 8, 2017 at 4:16am PDT

⭐️Gospa od Skrpjela⭐️

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima) on Jul 9, 2017 at 3:35am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis