Be makiažo užfiksuota „Vampyrų dienoraščių“ žvaigždė: gerbėjai mato prarastą grožį (FOTO)

Stulbinančio populiarumo sulaukusio serialoVampyrų dienoraščiai“ žvaigždės pro padidinamąjį stiklą stebimos iki šiol. Viena jų - pagrindinė serialo aktorė Nina Dobrev (28 m.), kurios transformacijos daugeliui neįprastos.

Plaukus nusirėžusi ir kirpčiukais pasidabinusi Nina šiuo metu orientuojasi ne į išvaizdos tobulinimą. Ji nebijo drąsesnio įvaizdžio ir net neketina būti vertinama už grožį, o už aktorinius gebėjimus. Į naujo filmo filmavimą Los Andžele oro uoste skubėjusi Nina atrodė paprasčiau nei paprastai - nė lašelis makiažo, kūno formas maskuojantis patogus ryškus švarkas ir kiek pavelta, rytinė šukuosena.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Nors daugelis Niną vis dar mena kaip visuomet pasidažiusią tobulos išvaizdos ilgaplaukę, šiuos prisiminimus teks ištrinti. Vienam internetiniam užsienio portalui Nina prisipažino, jog nebėra priklausoma nuo išvaizdos gražinimo ir šiuo metu dažnai pasirodo be makiažo. Kuomet filmavosi garsiajame seriale, Ninai buvo įsakyta formuoti saldžios mergaitės įvaizdį, kuris giliai širdyje Ninai nebuvo mėgstamiausias. Šiuo metu ji teigia pagaliau atradusi save, nes gali atsiduoti svarbiausiai investicijai - savęs tobulinimui ir vaidmenims rimtuose filmuose.

Tiesa, ne visi Ninos gerbėjai, sekę įžymybės aktorinį kelią, yra patenkinti dabartinėmis metamorfozėmis. Po interneto platybes pasklidus Ninos nuotraukoms, kur ši užfiksuota trumpų plaukų šukuosena bei be makiažo, daugelis komentavo, jog ilgisi ankstesnio aktorės įvaizdžio, mat kadaise ji atrodė žavesnė, moteriškesnė.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Drąsu tai, jog Nina nebijo prarasti prie ankstesnio įvaizdžio pratusių gerbėjų ir trokšta suburti naują aktorės talentu besižavintį fanų būrį. Išvaizda toli gražu nėra viskas, o gebėjimas pasirodyti be makiažo, nekreipiant dėmesio į tavo pusėn nukreiptas paparacių kameras - štai kas yra narsu ir sveikintina!

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis