Nuostabiai graži: Michaelo Jacksono dukrėlės žavesys su metais tik stiprėja (FOTO)

Sakoma, jog merginos grožis savo piką pasiekia tuomet, kai dailiosios lyties atstovė atšvenčia savo dvidešimtą gimtadienį. Michaelo Jacksono dukrelei šiuo metu devyniolika, tad už pusės metų gimtadienį švęsianti jaunoji aktorė beveik patenka į šio konkretaus amžiaus kategoriją.

Labdaringame renginyje Kalifornijoje dalyvavusi mergina atrodė tiesiog nuostabiai. Žaliavalgystę propaguojanti Paris vengia pusfabrikačių, saldumynų bei maisto produktų, kuriuose gausu konservantų, todėl merginos oda skaisti ir spindinti - jokių nepageidaujamų spuogelių! Nors daugelis jos amžiaus merginų skundžiasi odos bėrimu, Paris to nepatiria.

Paris Jackson
Paris Jackson
Vida Press

Daugelis negali atsigerėti Parid akių grožių - tokias ryškiai mėlynas akis turi tik labai maža dalis žmonijos. Natūralumą propaguojanti mergina taip pat vengia ryškaus makiažo ir renkasi subtilesnį, tačiau ne mažiau žavų makiažo pasirinkimą. Eksperimentuoti su grožiu vengianti ir antakių korekcijai ne sakanti mergina toli gražu nepanaši į tipinę devyniolikmetę, kuri nevengia pabrėžti antakių liniją ryškesniais dažais.

Paris Jackson
Paris Jackson
Vida Press

Tikras natūralaus grožio pavyzdys, tiesa? Paris yra laikoma viena žaviausių įžymybių atžalų ir tikrai ne veltui. Ji turi kažką magiško ir spinduliuoja nepaprastą charizmą. Jei ne daugelio diskutuotinas bei smerkiamas Paris gyvenimo būdas (mergina, deja, neatsispiria alkoholiui ir cigaretėms), ji taptų tobula jaunąja ledi.

Paris Jackson
Paris Jackson
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis