Debiutinis atlikėjos Monikos Pundziūtės-Monique albumas „Sun&Moon” skirtas klausyti dieną ir naktį

Jaunoji Lietuvos muzikos žvaigždė Monika Pundziūtė-Monique nemažina karjeros tempo. Gerbėjams pastaruosius metus vieną po kito pristačiusi populiarumo sulaukusius singlus – šiandien Monika į klausytojų rankas atiduoda ir debiutinį albumą „Sun&Moon”. Dvigubame albume sugulė elektroninio skambesio projekto „Mark Les & Monique” kūriniai bei solinės atlikėjos dainos.

„Saulė ir mėnulis – didžioji inspiracija kuriant dainas – tai yra istorijos, kurias norime, kad išgirstų klausytojai. Kad klausytų taip, kaip jų klausosi saulė ir mėnulis. Dieną ir naktį”, - pristatydama dviejų dalių albumą jaudulio neslepia Monique.

„Sun” – tai solinės muzikinio projekto „X Faktorius” nugalėtojos dainos. Šviesioje albumo pusėje klausytojų dėmesio jau sulaukę singlai „Dviese”, „Man nebaisu”, „Palauk dar”, „Aš viena” bei nauji kūriniai.

Albumo dalis „Moon” – tai Monikos Pundziūtės ir muzikos prodiuserio Mariaus Leskausko kūrybinio projekto „Mark Les & Monique” darbai. Pirmasis projekto singlas „Nauja istorija” sparčiai užkariavo gerbėjų širdis, o albume – ryškūs, dar negirdėti dueto kūriniai.


„Elektronika ir pop muzika. Dvi visiškai skirtingos sielos, dvi absoliučiai skirtingos vibracijos, du skirtingi kūnai. Jų nereikia lyginti. Kaip ir nelyginame saulės bei mėnulio. Jie abu atskirai šviečia tada – kai ateina jų metas”, - apie dvi neatskiriamas albumo dalis sako M. Pundziūtė.

Albumas „Sun&Moon” nuo spalio 30 d. prieinamas Spotify ir iTunes programėlėse. Kompaktines plokšteles galima bus įsigyti atlikėjos koncertuose. Lapkričio mėnesį trijuose didžiuosiuose Lietuvos miestuose klausytojai turės progą gyvai išgirsti visus albumo kūrinius. Monique su grupe ir scenos partneriu Mark Les kviečia į išskirtinį, šiek tiek mistišką dviejų dalių „Sun&Moon” koncertinį turą.


„Koncertuose norime sutikti klausytojus, dėl labai paprastos priežasties – muziką kuriam būtent jiems. Linkime klausant mūsų muzikos patirti tą džiaugsmą, kurį patyrėme kurdami – įsiklausyti ir išgirsti ne tik kiekvieną žodį, bet ir garsą, kuris kartais vos girdimas, tačiau sukuria tam tikrą atmosferą. Linkime, kad dainose atrastumėte save”, - pristatydamas „Sun&Moon” albumo koncertus sako Mark Les.

Monique albumo „Sun&Moon” pristatymo koncertai:

lapkričio 17 d. Klaipėda – Klaipėdos dramos teatras
lapkričio 19 d. Kaunas – BOSCA amfiteatras (ŽALGIRIO arena)
lapkričio 24 d. Vilnius – Energetikos ir technikos muziejus

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis