„Atwins“ po mados šou pasidalijo naujosios kolekcijos GLITTER nuotraukomis (VIDEO)

Vakar Vilniaus „Comfort“ viešbučio garažas virto mados renginio instaliacija. Čia „Atwins“ pristatė naujausią mados tendencijų kolekciją GLITTER. Įvaizdžio kūrėjai Andrius Mašauskas ir Anatolijus Pajanok kartu su komanda pasirinko organizuoti tikrą performansą.

„Performansas – tai tarsi spektaklis, mada, muzika, judesiu, specialiaisiais efektais sukuriantis reginį, kuris atspindi tendencijų kryptis. „Atwins“, organizuodami tokius renginius, praplečia mados industrijos ribas, griauna mitus ir siekia priartinti tendencijų pojūčius prie mados vartotojų, kur kiekvienas gali pasiimti tai, kas jam artima“, – sako komandos kūrybos kuratorė Ieva Mašauskienė.


GLITTER kolekcijos pristatymas leido suvokti, kad kiekvienas, nepaisydamas aplinkos triukšmo, gali praplėsti kasdienio gyvenimo kokoną ir virsti savimi.


Svarbu suprasti, kad naujausios tendencijos nuo podiumo keliauja pritaikytos prie kiekvieno asmens stiliaus ir atsikartoja sušvelnėjusios, o mados tendencijų pristatymo tikslas yra išlaisvinti mintis, sukelti pojūčius.


Tai ne tik kūrėjo saviraiška, bet ir siekis paliesti stebėtoją, paskatinti jį interpretuoti, vertinti ir suprasti per savo asmenybės, patirties bei mąstymo prizmę.


Tam reikalingas performansas, o šiandien komanda dalijasi nuotraukomis ir videografija iš Islandijos, kur kolekcija ir buvo užfiksuota šių metų birželį.

Įspūdingos kolekcijos pristatymą gali peržiūrėti ČIA.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis