Simona Milinytė pristato jausmais ir šilumą alsuojantį naują muzikinį kūrinį bei vaizdo klipą

Su dideliu džiaugsmu Jums norime pristatyti naująjį Simonnos muzikos klipą, kuriame filmavosi ir Simonos draugas, Harry Potter filmų aktorius, Devon Murray.

Šis klipas bus rodomas Nickelodeon, MTV, MTV UK, MTV Australia, MTV Canada, MTV Live, MTV U, MTV Hits, Revolt, Promo Only international, Music Choice, VEVO, bei JAV parduotuvese, salonuose - kur yra TV ekranai!

Klipe dalyvavo filmų direktorė, keli režisieriai, prodiuseriai, darbuotojai su kameromis, aktorių pagalbininkai, makiažo specialistai, bei fotografai.

Prie darbo daug prisidėjo ir jau pasaulyje žymi New York Film Academy ir jų komanda.

Labai džiaugiames galėdami su Jumis pasidalinti šiuo šiltu, meilės ir aistros kupinu Every Time You Need Me muzikos klipu, bei daina. Tiek daina, tiek klipas yra apie santykius per atstumą ir kaip tenka branginti kiekvieną minutę susitikus su mylimu žmogumi po ilgo laiko. Santykiai per atstumą yra įmanomi, jei tik yra jausmai, pasitikėjimas ir noras būti kartu. Dainos žodžiai tą ir sako “no place could be too far, no time could be too long” nes yra daug žmonių, kurių artimieji ar mylimieji yra toli, tačiau kuriuos atstumas tik suartina.

Taigi kviečiame pasiklausti naujos dainos ir pasižiurėti šį Malibu paplūdimyje filmuotą muzikos klipą.

EVERY TIME YOU NEED ME:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis