Įspūdingi Karolinos Meschino įvaizdžiai: mergina atskleidė mėgstamus mados ženklus (FOTO)

Jeigu reikėtų išrinkti vieną stilingiausių ir ryškiausių šiandienos Lietuvos socialinių tinklų asmenybių, ja neabejotinai pretenduotų tapti dešimtis tūkstančių sekėjų turinti gražuolė Karolina Meschino.

Neseniai mados studijas Milane baigusi mergina nevengia drąsaus stiliaus, tačiau kasdienai renkasi jaunatvišką patogumą. Būtent tokie jai pasirodė ir naujo Lietuvoje sukurto mados prekės ženklo Le SLAP drabužiai, su kuriais įsiamžino žaismingoje fotosesijoje.

Mados studijas prestižiniame universitete baigusiai Karolinai šį kartą į akį krito visiškai naujas, vos keletą mėnesių gyvuojantis vardas mados industrijoje. Jau spėjęs užkariauti gatvės stileivų širdis ir spintas, šis drabužių prekės ženklas tapo nauju mėgstamiausiu socialinių tinklų žvaigždės atradimu.

Karolina Meschino
Karolina Meschino
E.Juozaitytės nuotr.

Karolina Meschino
Karolina Meschino
E.Juozaitytės nuotr.

„Metalizuoti sijonai, striukės, oversize džemperiai, kelnės, atsegamos šonuose – visa tai yra maksimumas to, kas yra labiausiai ant bangos ir tendencinga šiais metais ir tai, ką tu matai garsiausių žvaigždžių Instagram profiliuose. Aš manau, kad naujasis prekės ženklas – tai labai gaivus ir žaismingas oro gūsis Lietuvoje!”, - šypsodamasi sako mergina.

Būtent toks – vakarietiškas ir patogus – stilius yra tai, ką K. Meschino dažniausiai renkasi apsipirkinėdama. „Kas mane pažįsta, žino, kad man labiausiai patinka oversize drabužiai, kurie man yra „per dideli“. Visad labiau mėgau gatvės laisvalaikio stilių, tokį šiek tiek gal net berniukišką. Patogumas dominuoja pas mane spintoje“, - tikina gražuolė.

Karolina Meschino
Karolina Meschino
E.Juozaitytės nuotr.

Karolina Meschino
Karolina Meschino
E.Juozaitytės nuotr.

„Kiekvienas šios firmos rūbas yra kuriamas atsižvelgiant į būsimas mados tendencijas“, - teigia prekės ženklo įkūrėjos Jūratė ir Vaida. Merginos užsibrėžė užduotį palengvinti kitų moterų ir merginų apsipirkinėjimą, svarstymus, ką pirkti, kad atrodytum išskirtinai ir madingai.

Įkūrėjos tiki, kad kiekvienas turi būti savo profesijos meistras. Mada merginas lydi nuo pat vaikystės, o skonis ir įgūdžiai įgyti nuolatos keliaujant bei domintis šia sritimi. Vaida Londone įgyjo mados marketingo aukštąjį išsilavinimą, bei patirtį garsiausiose mados namuose, tokiuose, kaip Burberry, Amanda Wakeley , Michael Kors.

Tuo tarpu Jūratė baigė Tarptautinio verslo bakalaurą, nes tik to jai reikėjo, kad galėtų aistra madai paversti verslu. Dabar mergina pusę laiko praleidžia keliaujant, kas ir yra viena priežasčių, kodėl Le SLAP stilistika atrodo kaip tarptautinio ženklo.

Karolina Meschino
Karolina Meschino
E.Juozaitytės nuotr.

„Šis prekės ženklas yra tai ko labai trūksta Lietuvoje! Labai džiaugiuosi, kad Vaida ir Jūratė nepabijojo padaryti kažką šiek tiek drąsiau, nei kiti lietuvių dizaineriai. Jų kuriami drabužiai primena tai kaip rengtųsi kokia nors Kendall Jenner ar kitas supermodelis laisvadienį vaikštant Niujorko gatvėmis“, - susižavėjimo neslepia K. Meschino.

Karolina Meschino
Karolina Meschino
E.Juozaitytės nuotr.

Karolina Meschino
Karolina Meschino
E.Juozaitytės nuotr.

Viena stilingiausių šalies merginų ne tik tapo mylimo prekės ženklo fotosesijos veidu, bet ir sutiko pasidalinti keliais stiliaus patarimais išsiskirti iš minios norinčioms stileivoms:

Žinoti, koks yra tavo figūros tipas. Gali nusipirkti patį gražiausią drabužį žemėje, bet jei jo kirpimas neatitinka tavo figūros, yra rizikos vis tiek atrodyti prastai. Todėl labai svarbu žinoti, kokie drabužiai tinka prie tavo kūno, tada gali žaisti paslėpdama kažkokius trūkumus ir paryškindama privalumus.

Žinoti, kokios tau spalvos tinka. Spalva turi daug stipresnę galią, nei atrodo, jei tau ypatingai kažkokia spalva labiau tinka, net akys labiau pradeda žibėti.

Žinoti sezono tendencijas. Tai yra tiesiog neišvengiama, nes socialiniai tinklai užvaldę pasaulį, tad nori nenori Instagram tu matai blogeres, aktores, kitus stilingus žmones, gatvėse matai vitrinas, kurios tau transliuoja to net nejaučiant viską, kas yra ant bangos. Mada visur!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis