Nepaprasto grožio paauglė užkariauja pramogų pasaulį: tikrasis jos amžius glumina visus (FOTO)

Vis labiau pasaulyje garsėjanti aktorė bei dainininkė Jenna Ortega - nuostabaus žavesio mergaičiukė. Iš Kalifornijos kilusi, tačiau meksikiečių kraujo turinti Jenna visai neseniai pasirodė JAV jaunojo žvaigždūno Jacobo Sartoriaus vaizdo klipe, kuriame vaizduojama, kaip paaugliai ne tik romantiškai leidžia laiką, bet ir aistringai bučiuojasi.

Nieko nestebina faktas, jog šiandien daugelis paauglių suauga kiek per anksti. Ši tendencija ypač ryški JAV, kurioje jaunos merginos nesulaukusios pilnametystės ne tik išbando įvairias kosmetines priemones, dalyvauja vakarėliuose, bet ir propaguoja ankstyvus lytinius santykius. Daugelis negali patikėti, jog į lėlę - barbę panašiai egzotiškų bruožų paauglei tėra vos... penkiolika! Keisčiausia tai, jog Jenna gimtadienį šventė vos prieš keletą dienų, tačiau jos Instagramo paskyroje apstu nuotraukų, kuriose ji toli gražu neatrodo it keturiolikmetė.

Katės akių makiažą dievinanti jauna mergaičiukė neaplenkia soliariumo, tamsina plaukus plaukų dažais ir kuo puikiausiai žino, kas yra ilgalaikis antakių dažymas bei formavimas. Daugelį glumina Jennos tėvų požiūris - ar jie stebi, kokias nuotraukas mergaičiukė viešina socialiniuose tinkluose? Ko gero, ne, nes retas kuris gimdytojas trokštų išvysti savo jauną dukrą pozuojant it būnant dvidešimt penkerių. Komentarai po paauglės nuotraukomis taip pat negailestingi - daugelis nesuvokia, kaip būdama tokio jauno amžiaus Jenna gali atrodyti taip suaugeliškai.

Daugelis neabejoja, jog jaunoji mergaičiukė eis toli. Be galo ryškius veido bruožus turinti Jenna ne tik daili, ji talentinga ir balsinga, tad jei savo talento neišeikvos ir atsispirs vakarėliams iki ryto, kurie atima energiją, tuomet po kelerių metų aplenks net žymiąją Seleną Gomez. O kol kas Jenna mėgaujasi aplinkinių dėmesiu ir ne veltui - tokio grožio mergaitės reikėtų paieškoti!

tomorrow

A post shared by jenna🇵🇷🇲🇽 (@jennaortega) on Oct 5, 2017 at 2:11pm PDT

Happy Saturday 🍒

A post shared by jenna🇵🇷🇲🇽 (@jennaortega) on Aug 19, 2017 at 8:42am PDT

Morning ☀️

A post shared by jenna🇵🇷🇲🇽 (@jennaortega) on Aug 2, 2017 at 10:49am PDT

hope you all had an amazing Saturday🌷

A post shared by jenna🇵🇷🇲🇽 (@jennaortega) on Jun 17, 2017 at 7:21pm PDT

Today's glam💚

A post shared by jenna🇵🇷🇲🇽 (@jennaortega) on May 24, 2017 at 3:05pm PDT

Never let your fear decide your future 💛

A post shared by jenna🇵🇷🇲🇽 (@jennaortega) on Oct 4, 2017 at 7:37am PDT

You make me happy ❤️

A post shared by jenna🇵🇷🇲🇽 (@jennaortega) on Sep 25, 2017 at 7:40am PDT

free like frida🌹 #IAmLatina

A post shared by jenna🇵🇷🇲🇽 (@jennaortega) on Aug 8, 2017 at 2:44pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis