Garsiuose apdovanojimuose Ariel Winter vėl patyrė stiliaus nesėkmę: jei ne perdėtas atvirumas, suknelė būtų buvusi tobula (FOTO)

Sidabro motyvai - rudens sezono madingiausi, tačiau riba tarp stilingumo bei beskonybės be galo slidi, ypač kai tu - ne kas kita, o aktorė Ariel Winter. Prestižiniuose Emmy apdovanojimuose, į kuriuos rinkosi profesionaliausios kino žvaigždės ir kur vertinamas kuklumas bei elegancija, Ariel išsiskyrė iš kitų.

Tai - ne atviruolius ir išsišokėlius sutraukiantys jaunimo dievinami MTV apdovanojimai. Emmy apdovanojimų vakaras garsėja prestižiškumu bei rafinuotumu. Ariel, kuri ne viename interviu teigė, jog tiesiog negali leisti sau maskuoti nuogų kojų, ir vėl pasirinko iššaukiantį aprangos variantą - sidabrinę suknelę uždaru kaklu, kurios pagrindinis akcentas buvo atviri iškarpymai kojų srityse.

Rodyti dailias, įdegusios kojas - šaunu, tačiau tik kokteilių vakarėlio metu. Puikią reputaciją turinčiose apdovanojimuose derėtų rinktis kiek konservatyvesnius aprangos derinius. Tiesa, į apdovanojimus susirinkusių įžymybių stilių stebintys džiaugėsi tik vienu dalyku - Ariel užteko proto pasirinkti suknelę be iškirptės, antraip suknelės dizainas taptų tragišku.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Regis, ir pati Ariel jautėsi nejaukiai - nuolat muistėsi ir rankomis dengėsi nuogas kojas. Galbūt ją pradėjo griaužti sąžinė, kai pamatė į apdovanojimus susirinkusias gracingas, elegantiškas bei moteriškas damas, kurios nesiekė demonstruoti seksualumo ne vietoje ir ne laiku? Niekas nesitiki, jog Ariel staiga taps dorovingąja, tačiau stiliaus klaidas jai jau reikėtų pradėti įsidėmėti.

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Ariel Winter
Ariel Winter
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis