KONKURSAS: Monika Linkytė gerbėjams dovanoja romantišką kelionę

Vos prieš daugiau nei savaitę pristatyta naujausia Monikos Linkytės daina „Gal tai meilė?“ dviem laimingiesiems klausytojams taps laimingu bilietu į Romą. Kartu su kelionių organizatoriumi Rimvydu Širvinsku-Makaliumi dainininkė skelbia konkursą, kuriame naujausios jos dainos gerbėjai galės laimėti savaitgalio kelionę į Amžinąjį miestą.

„Oro uostai, lėktuvai, kelionės – didelė mano gyvenimo dalis. Gyvenu tarp Vilniaus ir Londono, taip pat mėgstu spontaniškas kelių dienų keliones su draugais, todėl naujų dainų idėjos netikėtai aplanko ir lėktuve. Būtent taip gimė pirmos „Gal tai meilė?“ eilutės: žvelgiant iš viršaus į debesis, jūras, negalint sulaukti, kada pagaliau susitikti su mylimais žmonėmis“, - pasakoja Monika. „Norėjau šia emocija pasidalinti ir su klausytojais, todėl labai džiaugiuosi galimybe padovanoti nuostabią kelionę, į kurią lydi „Gal tai meilė?““.

Dainininkė sako, kad „Gal tai meilė?“ atsiradimo procesas buvo jai kiek neįprastas. „Vadinu tai mano „keliaujančia“ daina“, - juokiasi Monika. „Paprastai dainas kuriu ramioje namų aplinkoje, prie pianino, o ši mane „persekiojo“ visur, kur tik eičiau: kažkiek parašiau Londone, dalį – Lietuvoje, pora eilučių gimė tiesiog žvelgiant į Galvės ežerą Trakuose – atrodė, kad daina pati laukė, kol kur nors išvyksiu, ir neleido savęs pamiršti“.

Monika Linkytė ir Rimvydas Širvinskas-Makalius
Monika Linkytė ir Rimvydas Širvinskas-Makalius
Organizatorių nuotr.

Kelionės į Romą gerbėjams idėją padiktavo pati daina ir romantiškas jos tekstas. „Roma man – didinga istorija, nuostabus maistas, atmosfera ir, žinoma, romantika“, - sako Monika. „Tai miestas, kuriame kaskart gali atrasti kažką naujo, ar tiesiog klaidžioti siauromis jo gatvelėse kartu su brangiu žmogumi. Ar gali būti kas nors romantiškesnio?“.

Prizą įsteigė bei laimėtojų išvyką suplanuos kelionių organizatorius Rimvydas Širvinskas-Makalius, kuris Romą rekomenduoja norintiems ištrūkti romantiškam rudens savaitgaliui. „Roma yra mano vienas mėgstamiausių Europos miestų, į kurį visada gera sugrįžti“, - sako Makalius. „Jame kiekvieną kartą atrandu kažką naujo ir tai yra viena iš nedaugelio vietų, kur nesinaudoju viešojo transporto paslaugomis - juk Roma yra muziejus po atviru dangumi! Čia lengva pasiklysti, o tai padarius nereikia išsigąsti - tik tuomet pajusite miesto aurą. Ruduo yra geriausias laikas apsilankyti Italijos sostinėje, kadangi vis dar lepins šiluma ir gerokai sumažės eilės prie lankytinų objektų. Nauja Monikos Linkytės daina yra apie meilę, todėl kartu su ja ieškojome romantiškos savaitgalio kelionės krypties - mums Roma pasirodė tikrai tinkamesnė už Paryžių!“.

Nors tokia kelionė pačiai Monikai būtų nuostabi staigmena, ilgesnės poilsinės išvykos jos kalendoriuje atsiras dar negreit. Ruduo dainininkei – tikras darbymetis: koncertai, naujausio albumo įrašai, jau tuoj prasidėsiantys antrieji mokslo metai Londono BIMM universitete – Monika visus asmeninius planus nukelia į 2018-uosius. „Kartais norėtųsi tiesiog susikrauti lagaminą ir išlėkti nors savaitei ten, kur šilta bei nėra interneto“, - juokiasi Monika. „Bet užtenka tik užlipti ant scenos, pamatyti tuos visus mielus klausytojų veidus, perskaityti komentarus po naujomis dainomis ir viduje atsiranda naujų jėgų kūrybai, įrašams, koncertams ir projektams. Tai man – didžiausia dovana“.

Konkurso sąlygas rasite Monikos Linkytės oficialioje Facebook paskyroje https://www.facebook.com/monika.linkyte/

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis