PANELĖ ieško rudens sezono blogerės: ar tai būsi tu?

Kiekvieną sezoną ieškome pastiprinimo šauniajai PANELĖS komandai, ne išimtis ir atėjęs rudens sezonas. Vėstantis oras, ilgėjantys vakarai, jaukios akimirkos namuose - nėra sezono, labiau nuteikiančio rašymui.

Norėtum išvysti savo straipsnius PANELĖS portale, sekti jų pasirodymą socialinėse medijose ir sulaukti pripažinimo iš skaitytojų? Domiesi mados, grožio naujienomis, įžymybių gyvenimu, o gal tau artima visiškai priešinga sritis - mokslas, technologijos ar psichologija? Turi galimybę tapti PANELĖS rudens sezono blogere, tau tereikia atsiųsti trumputį prisistatymą apie save. Informuok, kokios rašymo sritys tave domina, jei turi, atsiųsk keletą savo darbų pavyzdžių, o jei rašai tinklaraštį, nepamiršk pridėti jo nuorodos! Tai puikus šansas ne tik būti pastebėtai, bet ir išgarsinti savo blogą. Be to, blogerių darbas niekuomet nelieka neįvertintas - jei uoliai dirbsi ir atsakingai eisi blogerės pareigas, PANELĖ tave apdovanos dovanomis.

Vertinsime merginas, kurios yra aktyvios socialiniuose tinkluose, domisi jas supančiu pasauliu ir jaunimo naujienomis. PANELĖ - gyvas organizmas, kuris visada pasiryžęs į savo komandą įsileisti žingeidų, raštingą bei aktyvų žmogų. Svarbiausia, jog būtum motyvuota kurti bei eksperimentuoti.

Prisistatymus siųsk el. paštu kamile@panele.lt ir galbūt jau labai greitai tapsi viena iš PANELĖS blogerių, papildysiančių mūsų komandą!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis