Nuostabiai graži, bet be higienos įpročių? Michaelo Jacksono dukrelė atrodo būtent tokia (FOTO)

Rodėsi, jog pozavimas renginiuose pasipuošus nuostabaus grožio suknele bei kerint profesionaliu mažiažu ir demonstruojant nepašalintus pažastų plaukelius, jau praeityje. Visgi šią tendenciją atgaivino muzikos karaliaus Michaelo Jacksono dukrelė Paris Jackson, kuri VMA apdovanojimuose pasirodė rodydama būtent tai.

Pamiršo pažastų depiliaciją? Vargu. Tai, ko gero, natūralizmo šalininkės bei gamtos mylėtojos Paris akibrokštas. Mergina ne kartą duodama interviu teigė, jog susitapatinimas su gamta jai be galo svarbus, todėl jaunoji dama renkasi natūralią išvaizdą bei dažnokai sako NE kūno plaukelių šalinimui. Nors Paris akivaizdžiai pažastų plaukelių nedemonstravo, fotografai vis dėlto sugebėjo užfiksuoti iš pažastų styrančius plaukus.

Vida Press

Paris Jackson
Paris Jackson
Vida Press

Paris buvo atliktas nuostabus, jos mėlynų akių grožį pabrėžiantis makiažas, o Christian Dior atvira, tačiau stilinga suknelė pabrėžė puikius jaunosios pop karaliaus atžalos kūno linkius, visgi labiausiai dėmesys krypo į Paris pažastų lokaciją. Kažin, ar Paris tokiu būdu rodo savo maištingumą, labiau tikėtina, jog ji nepaiso kitų nuomonės ir tokią išvaizdą galbūt net laiko grožio etalonu. Ji - išskirtinė, ryški asmenybė, kuri nepaiso visuomenės primestų standartų bei nekenčia nuobodulio. Tiesa, ar vengdama pažastų depiliacijos ji tampa žavesne, nėra aišku, tačiau tai, jog atrodo kur kas ryškesnė ir traukinianti žiniasklaidos dėmesį - faktas! Kaip ten sakoma, juk net ir blogiausia reklama yra gera.

Paris Jackson
Paris Jackson
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis