Pameni Suki Waterhouse? Jos vietą užėmė nauja jaunesnė gražuolė

Mados pasaulyje manekenės Suki Waterhouse (25 m.) vardas girdimas jau rečiau, o štai jos jaunėlės sesutės Maddi (18 m.) žvaigždė pamažu ryškėja. Tai stebinti neturėtų, tarp manekenių gausu tą patį kelią pasirinkusių seserų.

Vienos tokių - Bella ir Gigi Hadid. Prieš porą metų ant bangos buvo vyresnėlė Gigi, tuomet Bellos vardo nelabai kas ir žinojo. O štai dabar Bella visa galva aukščiau už Gigi, jaunėlės geidžia garsiausi mados namai.

Ar panašus likimas laukia ir seserų Waterhouse? Vyresnioji Suki anksčiau mados užkulisiuose buvo tikra žvaigždė, bet dabar ten sukinėjasi rečiau. Maddi vardas iki šiol buvo retai minimas, mažai kas žinojo, kad Suki turi jaunėlę seserį.


Tiesą pasakius, ši kompanija didesnė - Waterhouse'ų šeimoje yra 3 seserys (Suki, Immy, Maddi) ir brolis (Charlie's). Immy (23 m.) viešumoje šmėžuoja dažniau, ji neretai garsesniąją Suki lydi į renginius, jauniausioji Maddi spaudos dėmesį pradėjo žertis palyginus vėlai.

Neseniai Maddi tapo sesers Suki aksesuarų linijos "Pop & Suki" veidu. Kai kurie kolekcijos aksesuarai puošti jaunėlės vardu, regis, S. Waterhouse sesutei atidaro duris į taip geidžiamą mados industriją. Akivaizdu, kad ši reklamos kampanija tik pradžia, jaunosios Maddi laukia puiki modelio karjera. Beje, Maddi jau yra žingsniavusi mados namų "Dolce & Gabbana" podiumu!

A post shared by Pop & Suki (@popandsuki) on Aug 20, 2017 at 9:42am PDT


A post shared by Pop & Suki (@popandsuki) on Aug 16, 2017 at 9:45am PDT


A post shared by Pop & Suki (@popandsuki) on Aug 13, 2017 at 11:22am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis