Jaunimo numylėtinė nesibodi demonstruoti to, ką kitos stengtųsi slėpti: komentatoriai negailestingi (FOTO)

Pliusinio dydžio manekenė, praėjusiais metais išgarsėjusi šviesiaplaukė Iskra Lawrence - ne tik viena optimistiškiausių įžymybių, iš veido nepaleidžiančių šypsenos, bet ir viena drąsiausių.

Iskra toli gražu nesibaimina pasirodyti su maudymosi kostiumėliu, nors jos figūra neprimena podiumo divų. Nenuostabu - juk ji plus size manekenė, todėl sveikai atrodančios kūno linijos yra jos koziris, o ne trūkumas. Visgi interneto piktuoliai trūkumu palaikė ne Iskros apvalesnes kūno linijas, o grožio problemą, su kuria susiduria daugybė merginų visame pasaulyje. Tai apelsino žievelės efektas - celiulitas, kuris vargina dažną damą. Merginos, susiduriančios su šia odos liga, teigia, jog naikinant celiulitą dažnai nepadeda niekas - nei limfodrenažiniai masažai, nei specialios dietos, nei kremai, mažinantys šį grožio baubą. Tiesa ta, jog būtina stebėti pirmąsias celiulito užuomazgas ir skubėti jį gydyti, antraip celiulitas ryškės vis labiau ir labiau. Daug ką lemia ir genetika, todėl net ir brangiausios celiulito naikinimo priemonės gali negelbėti.

Iskra - mergina, kurią taip pat pasirinko celiulitas, bet ji ne iš tų, kurios slėptų šią tariamą bėdą. Kalifornijoje surengtoje fotosesesijoje Iskra drąsiai pozavo fotografams ir jautėsi geriau nei bet kada anksčiau. Puiki nuotaika, saulė ir mėgstamas darbas - kuo daugiau reikia nuostabiai vasarai?

Tiesa, viename populiariame užsienio interneto portale paviešinus šias nuotraukas, interneto komentatoriai užsipuolė Iskrą. Kaip ši, anot jų, būdama pasaulinio lygio žvaigžde ir savo banko sąskaitoje turėdama ne vieną milijoną, negali pasirūpinti savo oda ir išnaikinti celiulitą?

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

Galime tik pasijuokti pagalvoję, kokį atsaką tokiems piktuoliams yra paruošusi Iskra (prisiminus jos pokštą su saldumynais, kuomet Iskra nusifilmavo trumpame vaizdo įraše, kuriame žiaumoja kaloringus skanėstus... ech, tai sudrebino visą pasaulį). Tai viena originaliausių ir mažiausiai į kritiką reaguojančių šiuolaikinių įžymybių, kurios džiaugiasi turėdamos tokį kūną, kokį suteikė gamta bei galo mus žavi! Menkutės celiulito užuomazgos tikrai nesutrukdys Iskrai būti vertinama užsakovų bei mylimo žmogaus. O ką tu manai apie šį staiga kilusį sujudimą dėl tariamo Iskros celiulito?

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

Iskra Lawrence
Iskra Lawrence
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis