TOP - 5: populiariausi visų laikų serialai (VIDEO)

Yra tiesiog serialai ir yra serialai, kurių herojus, jų citatas, posakius, poelgius žino kiekvienas – tiek jaunas, tiek senas.

1. Gyvieji numirėliai (The Walking Dead) - JAV siaubo drama, kurią sukūrė Frankas Darabontas. Jo scenarijus buvo parengtas pagal komiksų knygelę. Serialo pagrindinis veikėjas – šerifas Rickas Grimesas – pabunda po komos ir patenka į apokalipsinį pasaulį, kuriame „karaliauja“ žmones valgantys zombiai.

2. Dingę (Lost) - Serialas eterį išvydo 2004 metų rugsėjo 22 dieną, o buvo baigtas rodyti 2010-ųjų gegužę. Iš viso buvo paruoštos 121 serijos. Tai mokslinės fantastikos serialas apie žmones, kurie išgyveno avia katastrofą ir bando išgyventi negyvenamoje saloje.

3. Bafi – vampyrų žudikė (Buffy the Vampire Slayer) -1997 metais šis serialas sudrebino Ameriką. Scenarijų serialui rašė Jossas Whedonas. Serialas pasakoja istoriją apie merginą, kurios pagrindinis užsiėmimas - vampyrų medžioklė.

4. Sostų karai (Game of Thrones) - JAV drama, kurią sukūrė HBO prodiuseriai Davidas Benioffas ir D. B. Weissas pagal Džordžo R. R. Martino fantastinius romanus. Serialas buvo filmuojamas šiaurinėje Airijoje, Maltoje, Škotijoje, Kroatijoje, Islandijoje, Maroke. Pirmą seriją JAV žiūrovai pamatė 2011 metų balandžio 17 dieną.

5. Draugai (Friends) – amerikiečių kurta situacijų komedija. Serialas NBC kanalui pradėtas transliuoti 1994m. rugsėjo 22d., o paskutinė serija parodyta 2004m. gegužės 6d. Serialo veiksmas sukasi apie šešis draugus, gyvenančius Manhetene.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis