Negali būti, jog tai ta pati Lady Gaga - nepažintų net ištikimiausi „monstriukai“(FOTO)

Atlikėja Lady Gaga savo gerbėjus švelniai vadina „monstriukais“ - būtent juos įžymybė siekia inspiruoti, paskatinti keistis ir nebijoti rizikuoti. Ištikimiausi „monstriukai“ savo ruožtu seka kiekvieną Lady Gagos žingsnį ir skaito visas žiniasklaidoje pasirodančias žinutes apie atlikėjos karjeros vingius.

Šiuo metu Lady Gagos dienotvarkė užimta - filmavimasis kino juostose, koncertų organizavimas bei balso lavinimo pamokos. Ir, žinoma ryšiai su Holivudo agentu Christianu Carino - pirmą kartą įsimylėjeliai aptikti paparacių šių metų kovo mėnesį, o dabar jų santykiai įgavo pagreitį, tad naujai iškepta pora kartu keliauja ir mėgaujasi vienas kito draugija. Neblogas atsitiesimas po skyrybų su ilgamečiu draugu ir buvusiu sužadėtiniu Tayloru Kinney, kurios įvyko praėjusių metų liepą. Lady Gagai prireikė vos pusę metų, jog vėl ką nors pamiltų, tad belieka ją tik pasveikinti - ji ne iš tų, kuri metų metus laikytų nuoskaudą, pamiršusi ją supantį pasaulį...

Tik šį kartą ne apie santykius. Lady Gagos gerbėjai negalėjo atpažinti gerbėjos, kai pasirodė jos naujausios nuotraukos iš pasivaikščiojimo Holivude. Galbūt parinktas netinkamas fotografavimo kampas, o gal pati atlikėja neįdėjo pastangų norėdama puikiai atrodyti nuotraukose (nenuostabu - mes juk irgi nesame tobulos), tačiau nuotraukose atlikėja toli gražu nepanaši į pasaulinio garso įžymybę.

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Tarsi paprastutė mergina, išsiruošusi pietauti su draugais! Žinoma, akyluoliai tuoj pat pastebėjo ne itin tvarkingą Lady Gagos šukuoseną bei neišlygintus marškinėlius, tačiau gal atlikėjos tikslas ir buvo atrodyti laisvai bei nesuvaržytai? Tendencija lieka tendencija - kuo labiau įžymybės ant raudonojo kilimo pustosi ir demonstruoja prašmatnumą, tuo blankiau trokšta atrodyti gatvėje - tiesiog nepastebimos! Tiesa, Lady visuomet skatina išskirtumą ir mes dar mename laikus, kai atlikėja išmesti šiušklių keliaudavo su batais kilometrine platforma bei ryškiaspalviu makiažu. Atrodo, jog net profesionaliausioms įvaizdžio kūrėjoms kartais norisi pailsėti ir pabūti į minią įsiliejančia mergina. Vis dėlto ne itin ladygagiška, tiesa?

Lady Gaga
Lady Gaga
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis