Neatsispyrė ir ji... Kendall Jenner draugė Bella Hadid taip pat pasidavė „be liemenėlės“ madai (FOTO)

Sena tiesa, jog draugės dalinasi ne tik grožio bei santykių patarimais, bet ir perima viena kitos bendravimo manieras ar aprangos stilių. Regis, taip nutiko pramogų pasaulio neišskiriamosioms bestėms - manekenėms Bellai Hadid ir Kendall Jenner.

Vakar rašėme apie netikėtą Kendall pasirodymą viešumoje be liemenėlės, kai ši apsipirkinėjo kartu su Bella. Nauja diena - kita mergina! Bella nutarė pasidaryti pirmąją tatuiruotę, tad į tatuiruočių saloną atvyko puikios nuotaikos ir taip pat pamiršusi (o gal ir ne) krūtinę prilaikančią liemenėlę. Kendall pavyzdžiu sekanti Bella taip pat nedengė veido kosmetika, todėl atrodė natūraliai daili.

Bella Hadid
Bella Hadid
Vida Press

Atrodo, jog pasirodymas be liemenėlės yra tapęs tokia norma, jog įžymybės be jokių skrupulų viena po kitos kelia šiuos mini skandalėlius. Viena vertus, nedėvėti liemenėlės - komfortiška, tačiau ar iš tiesų atrodo lygiai taip pat gerai kaip ir ją dėvint? Žinoma, Bella, kaip ir Kendall, turi nepriekaištingą figūrą ir tiesiog tobulą krūtinės formą, tačiau ar garsūs modeliai nesijaučia nemaloniai, kai jų figūros linkius aptaria visas pasaulis? Regis, Bella jau priprato prie dėmesio bei žvilgsnių, bet jaunajam modeliui negana.

Na, kuri kita? Garantuojame, jog po keletos dienų be liemenėlės iššūkiui ryšis ir Gigi Hadid ar Hailey Baldwin. Tik ar tai vėl sukels tokį susidomėjimą, nežinia...

Bella Hadid
Bella Hadid
Vida Press

Bella Hadid
Bella Hadid
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis