Gražioji manekenė Kendall Jenner nebesidrovi: vėl pasirodė su itin atvira apranga (FOTO)

Kardashianų šeimos atstovė, 21 m. Kendall Jenner - viena labiausiai atvirumą demonstruojančių šiuolaikinių manekenių. Ne kartą viešumoje pasirodžiusi Kendall stebino savo aprangos pasirinkimais.

Šį kartą manekenė pasirinko itin gilios iškirptės raudoną, meksikietiško stiliaus palaidinę, po kuria nedevėjo jokios liemenėlės. Kendall kartu su savo geriausia drauge Bella Hadid kartu keliavo po pietų išgerti šaltos kavos ir apsilankyti keletoje parduotuvių. Jokio makiažo, gigantiški apvalūs auskarai, tobulai skaisti oda ir į paprastą kuoduką surišti plaukai - būtent tokį laisvą stilių vaikštinėdama su draugėmis mieste dažniausiai renkasi Kendall.

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Žinoma, paparacių kameros labiausiai krypo į manekenės krūtinę, kuri, deja, jau nebeturi jokios paslapties - nesuskaičiuotume, kiek kartų Kendall gatvėje pasirodė nedėvinti liemenėlės. Dailu, skleidžia patrauklumą, o gal yra visai neskanu? Tik Kendall žino slypianti troškimą demonstruoti savo krūtinę ir išlaisvinti atvirumą. Žinoma, daugelis XXI a. drąsuolių elgiasi panašiai, tad gal tokiame įvaizdyje nematyti nieko bloga? Tik kodėl tuomet pasirodymas taip apsirengus visuomet, be išimties, tampa skandalu...

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Kendall Jenner
Kendall Jenner
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis