Rusijos paauglės: gražuolės, stulbinančiai panašios viena į kitą (FOTO)

Teigiama, jog jaunystė yra puikus metas eksperimentuoti ir atrasti individualų stilių. Ne veltui tiek daug paauglių išbando įvairiausius originalius aprangos variantus, susižavi pankų ar gotų stiliumi ar negali nustoti vertis auskarų į įvairias kūno vietas.

Rusijoje gyvenančios jaunos merginos nelinkusios kardinaliems pokyčiams. Lėlyčių tipo veidus turinčios jaunosios damos atrodo lyg būtų, jei taip galima išsireikšti, pagamintos fabrike. Lygiai tokia pati lūpų forma, idealiai ištiesinti plaukai, identiškas makiažas ir, žinoma, tobulai suformuota antakių linija. Nors visos merginos skirtingos, skiriaisi jų pomėgiai, interesai, draugų ratas, tačiau mokyklose ar universitetuose besimokančios rusaitės atrodo tarsi klonuotos. Nežinia, ar prie tokios merginų išvaizdos prisidėjo plastikos chirurgai, tačiau vaizdas iš tiesų stebina. Žvelgiant į fotografijas galvoje vis kyla mintis: jokio išskirtumo...

Niekas nepaneigs, jog merginos dailios. Iš tiesų, rusaitės ne kartą triumfavo įvairiuose grožio konkursuose, taip pat daugelis teigia, jog Rusijoje gyvenančios merginos yra gražiausios pasaulyje, mat daugeliui jų gamta dovanojo švelnius, barbiškus veido bruožus.

Skatinti merginas apsileisti nevalia, tačiau ar verta aklai sekti visas mados bei grožio tendencijas ir virsti iš minios neišsiskiriančia mergaičiuke? Žinoma, tai merginų pasirinkimas, o mums belieka pažvelgti į šią vienodukių masę.

🌸

A post shared by Anastasia (@morrgena) on Apr 12, 2017 at 11:42am PDT

прост очередное селфи

A post shared by A (@suffragechick) on Jul 10, 2017 at 11:30pm PDT

Finality 👋🏻

A post shared by Лика Андреева (@summerlovesummerl) on Jul 13, 2017 at 1:22am PDT

При всей моей любви к серебру, изучив свой цветотип, я поняла, что золото-то мне больше к лицу. Теперь хочется обновить всю свою шкатулку украшений! Какие вы предпочитаете?)

A post shared by Maria Chervotkina (@mariecher) on Jan 23, 2017 at 3:05am PST

@karinalova ❤💐

A post shared by ! RUSSIAN GIRLS 🔥💃🏼🔥 (@russian_beauties_) on Mar 10, 2017 at 11:54pm PST

⚡️

A post shared by Katya Miró (@katyamiro) on Apr 21, 2016 at 1:42pm PDT

Давно не было селфи ✌🏻 сегодня какой то ад в центре, все выползли гулять. Кто идёт на алые? ⛵️___________________________________________ #love #instagood #me #tbt #cute #follow #followme #photooftheday #happy #beautiful #selfie #picoftheday #like4like #instagramanet #instatag #smile #friends #fun #fashion #summer #instadaily #igers #instalike #swag #amazing #travel #follow4follow #likeforlike #bestoftheday

A post shared by 🦋ANASTASIYA 🦋 (@___mavrina___) on Jun 23, 2017 at 10:36am PDT

@juliaspinu ❤️💐

A post shared by ! RUSSIAN GIRLS 🔥💃🏼🔥 (@russian_beauties_) on Sep 24, 2016 at 3:21am PDT

Мы засыпаем с тобою в разных мирах...🎧❤️

A post shared by Bacardi Black (@bacardixblack) on May 10, 2017 at 2:58pm PDT

😘😊

A post shared by Ирэн (@pif__irene) on Jun 11, 2017 at 6:09am PDT

A post shared by Kononyuk Kristina (@kononyukkristina) on Dec 6, 2016 at 12:33am PST

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis