Dėl perdėto lieknumo kaltinta Emily Ratajkowski šiuo metu džiaugiasi kiek pilnesne figūra (FOTO)

Vienas garsiausių šiandienos Emily Ratajkowski buvo pratusi girdėti ne vien komplimentus. Daugelis vos prieš metus jai turėjo priekaištų dėl pernelyg lieknos figūros ir teiravosi, ar manekenė dėl didelio užimtumo randa laiko pavalgyti.

Emily tikina - kad ir kokia užimta bebūtų, ji visuomet stengiasi taisyklingai maitintis ir neatsisako modeliams didžiausių baubu tapusių desertų ar pusfabrikačių. Genetika lėmė, jog Emily iš tiesų gali valgyti, ką užsigeidusi, jog kūno formos menkai keičiasi. Tiesa, Emily stengiasi pasportuoti ir labai daug juda, štai ir visa tobulos Emily figūros paslaptis.

Visgi akyliausi Emily gerbėjai pastebėjo, jog iš itin lieknos Emily virto liekna, tačiau moteriškomis kūno formomis jau galinčia pasigirti mergina. Nuo pernai metų Emily iš tiesų priaugo keletą kilogramų, tačiau pilnesnė apatinė kūno dalis jos ne tik negąsdina, bet net ir labai patinka. Anot Emily, ją visuomet žavėjo moteriškas kūno formas turinčios merginos, tačiau atsižvelgdama į modelių pasaulio standartus iš Ukrainos kilęs modelis privalėjo prisižiūrėti mitybą. Šiuo metu Emily atsipalaidavusi, mėgaujasi gyvenimu, dažniau atostogauja ir nė kiek nekompleksuoja dėl moteriškesnės figūros.

Sutikite, šiuo metu Emily atrodo sveikesnė ir dar žavesnė nei kadaise!

Emily prieš metus:

Emily Ratajkowski
Emily Ratajkowski
twitter

Emily šiuo metu:

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jul 22, 2017 at 1:52pm PDT

When paps provide instagrams 👌🏽

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Jul 26, 2017 at 9:46am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis