Nežemiškas grožis: dailiausios albinosės, kurių išvaizdą apibūdinti stinga žodžių (FOTO)

Albinosai jau senokai nebėra visuomenės atstumtieji. Albinizmas - pigmentų trūkumas, dėl kurio žmogus nuo galvos iki kojų yra itin šviesaus gymio (oda, akys, plaukai). Nuo seno buvo tikima, jog albinosais gimę žmonės žemėje turi ypatingą misiją. Gatvėje neatsisukti į juos neįmanoma - jie išsiskiria ypatinga išvaizda.

Ne veltui albinosų ieško vis daugiau modelių pasaulio vadovų - jie kuo puikiausiai tinkami demonstruoti drabužius, mat drabužiai kuo puikiausiai atrodo prie baltos, aristokratiškos albinosų odos. Išsiskiria ir albinosės merginos, kurios gali puikuotis pieno baltumo plaukais, blakstienomis ir antakiais.


Tiesa, ne visos jos džiaugėsi išskirtine, gamtos dovanota išvaizda - dauguma į gražuoles išaugusių merginų teigė augant jautusios atskirtį, nepasitikėjimą savo jėgomis. Dabar daugelis merginų yra atradusios gyvenimo džiaugsmą, mat pradėjo mylėti save ir suprato, jog yra unikalios, vienintelės. Albinosės ne tik sėkmingai modeliauja, bet ir filmuojasi įvairiose reklamose, muzikiniuose klipuose, sako viešas kalbas bei ragina merginas neslėpti savo išskirtinumo.


Merginos atrodo tarsi nužengusios iš pasakų, tiesa?















































Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis