Tai bent būsima marti! Victorios ir Davido Beckham sūnelis įsimylėjo pasakiško grožio amerikietę (FOTO)

Drabužių dizainerės Victorios Bechkam ir jos vyro, garsaus futbolininko Davido Beckhamo šeimos pietų stalą papildys žavinga dama. Tai naujoji aštuoniolikmečio šeimos vyresnėlio Brooklyno Beckhamo meilė, atlikėja bei modelis Madison Beer (18 m.)

Nors Brooklyno artimo ryšio su mama Victoria nepakeis niekas, vaikinas jau senokai žengė į suaugusiųjų pasaulį ir puoselėja šiltus jausmus merginoms. Brooklynas ne per seniausiai draugavo su garsia jaunąja aktore Chloe Grace Moretz, o prieš tai romantiškus santykius puoselėjo su modeliu Sonia Ben Amar.

Brooklynas ir Victoria Beckhamai
Brooklynas ir Victoria Beckhamai
Vida Press

Išsiskyręs su Chloe Brooklynas ilgai nedelsė. Jo naujoji meilė - kylanti JAV žvaidžutė, ryšiais su Justinu Bieberiu išgarsėjusi gražuolė Madison. Jaunoji porelė ne kartą paparacių buvo užfiksuota leidžianti laiką drauge įvairiuose pramogų pasaulio renginiuose, o savaitgalį buvo kartu nufotografuoti paliekantys indišką restoraną Los Andžele. Brooklyno ir Madison nuotraukas kartu galite pamatyti ČIA ir ČIA.

Nenuostabu, jog Brooklyno dėmesį patraukė būtent Madison. Teigiama, jog ji tuoj žymumu pralenks ir gerokai vyresnes bei patirties daugiau turinčias Holivudo žvaigždes. Madison turi nuostabų balsą, o apie merginos išvaizdą nėra net ką diskutuoti. Tamsių veido bruožų žvaigždė yra lyginama su pačia Megan Fox. Iš tiesų, panašumų su grožio simboliu tituluojama aktore Madison tikrai turi - nesvarbu, jog jų amžius skiria daugiau nei dešimtmetis!

Tiesa, Beckhamų šeimai artimi šaltiniai teigia, jog nors garsieji Brooklyno tėveliai nevaržo jaunuolio, skatina atidžiai rinktis partneres ir siekia, jog būsima marčia atitiktų reikalavimus. Gudri, žingeidi ir nesvetima pramogų pasauliui - būtent tokios sūnaus gyvenimo partnerės norėtų Victoria, kuri kadaise apie tai užsiminė duodama interviu. Regis, Madison atitiktų visus kriterijus, mat nėra vien tuštutė gražuolytė, užstrigusi Instagram pasaulyje. Ar Brooklyno ir gražuolės Madison ryšys bus ilgalaikis? Sunku spėti, mat santykiai Holivude lygiai tokie patys nepastovūs kaip orai Lietuvoje. Belieka bendraamžiams jaunuoliams palinkėti didžiausios sėkmės puoselėjant ryšį!

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Madison Beer
Madison Beer
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis