Premjera: Jaunimo numylėtinė Patricija Mic pristato vasarišką kūrinį „Amžinai“

Jaunosios kartos atlikėja, 17-metė Patricija Mic pristato antrąjį singlą „Amžinai“. Jaunos merginos iš Varėnos muzikinė karjera išties įspūdinga – Patricija yra įrašiusi ne vieną kūrinį kartu su atlikėju Soleriu bei reperiu Kuzne, o šiandien jau džiaugiasi ir antrąja savo solinės karjeros daina. Dabar tai pagrindinis merginos tikslas, kurio siekti, atrodo, pavyksta labai sėkmingai.

„Labai džiaugiuosi pirmojo solinio kūrinio sėkme. Tiek daug komplimentų ne tik iš draugų, tačiau ir iš aplinkinių žmonių. Smagu, kad muzika žmonėms kelia teigiamas emocijas – toks mano ir tikslas. Tikiuosi, kad tokį poveikį turės ir naujasis kūrinys“ – džiaugiasi atlikėja.

Pirmasis Patricijos Mic kūrinys „Dangus“ sulaukė išties daug klausytojų dėmesio, jis ne vieną savaitę buvo Lietuvos radijo stočių topų viršūnėse.

Šiandien jauna atlikėja pristato antrąjį kūrinį „Amžinai“, kuris savo itin vasarišku skambesiu ir ritmu gali pretenduoti tapti ir vasaros hitu.

Patricija Mic
Patricija Mic
Organizatorių archyvas

„Kūrinys „Amžinai“ tai antrasis mano solinės karjeros vaisius. Dėl jo jaudinuosi ne ką mažiau nei dėl pirmojo – man tai be proto svarbu. Tikiuosi, kad žmonėms jis patiks ir ras dalelę savęs. Šis kūrinys apie meilę, jos teikiamą džiaugsmą bei apskritai – apie tikslų siekimą. Šios dainos lengvumas ir vasariškas skambesys, mano nuomone, turėtų leisti atsipalaiduoti ir tiesiog pasinerti jos skambesį“ – viliasi Patricija.

Jauna mergina vasaros atostogų veltui leisti taip pat neplanuoja – merginos planuose ne vienas naujas kūrinys bei vokalo tobulinimo užsiėmimai.

Antrasis Patricijos Mic singlas „Amžinai“:

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis