Turėtume imti pavyzdį: „Vampyrų dienoraščių“ žvaigždė dar niekuomet nesijautė tokia atletiška (FOTO)

Populiariojo serialo „Vampyrų dienoraščiai“ aktorė Nina Dobrev visuomet buvo sportiška ir fiziškai pajėgi, tačiau tokia, kokia yra dabar, nebuvo niekuomet.

Sportinių drabužių bei avalynės kompanijos Reebok organizuotame sporto renginyje pasirodžiusi Nina - kaip niekad atletiška. Įžymybė šiuo metu ruošiasi naujiems vaidmenims, kuriems sportinis pajėgumas tiesiog būtinas, todėl, anot Ninai artimų šaltinių, mergina su asmeniniu treneriu sportuoja keturis kartus per savaitę.

Anksčiau dievindavusi ramesnes sporto šakas, tokias kaip joga ar kalanetika, šiuo metu Nina renkasi kur kas intensyvesnes sporto treniruotes, pavyzdžiui aeorobiką, kūno dizainą ar tabatą.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Matyti, jog sportas jai suteikia daugybę teigiamų emocijų - ne veltui aktyvios veiklos metu organizme gaminasi laimės hormonai eritrocitai. O sportuojančia šeiminke džiaugiasi ir jos mažasis augintinis! Tik vienas pastebėjimas - Ninai sportuojant vertėtų pasirinkti kuklesnį makiažą, mat sportuojant makiažas užkemša poras, taip nutiesdamas kelią inkštirų kilimui.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Nepriekaišingos formos kojos, tobulas pilvo presas ir išvystyti nugaros raumenis - šaltuoju sezonu tobulinta Ninos figūra vasarą atrodo idealiai. Žiniasklaidoje ne kartą pasirodė žinutės apie tariamus priaugtus Ninos papildomus kilogramus, tačiau dabar to negalėtų pasakyti net ir didžiausi figūrų skeptikai. Tiesa, vien sportu tokių kūno formų nepasieksi - būtina ir tinkama mityba. Nina šiuo metu maitinasi tik organišku maistu ir riboja maisto porcijas. Svarbiausia, kad yra sveika, gyvybinga ir pasirengusi sukurti daugybę puikių vaidmenų!

O mums belieka sureaguoti į šį motyvacijos pliūpsnį ir pradėti sportuoti - juk vasara!

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis