10 atvejų, kai Justinui Bieberiui „nunešė“ stogą

Jei tavo grojaraštyje vis sukasi vasaros hitas Despacito, tikriausiai kuo puikiausiai žinai, kas per persona yra šios dainos atlikėjas Justinas Bieberis. Jis renka milijonines klausytojų sales, dėl jo alpsta merginos ir niekas neabejoja jo muzikiniu talentu, tik... neretai jam taip nuneša stogą, jog daugelis suabejoja jo vidiniu stabilumu.

Per koncertą iš gerbėjų gautą dovaną Justinas sviedė atgal. Justinas per koncertus neretai elgiasi it pašėlęs. Kartą koncertuodamas Mičigane jis gerbėjo jam mestą dovaną (tai buvo maišelis su knyga ir pižliušiniu meškiuku) sviedė atgal į žiūrovus, taip užgaudamas vieną iš savo gerbėjų. Kažin, ar tai buvo džiaugsminga euforija - pramogų pasaulis šnabždasi, jog Justinas negali sulaikyti pykčio, todėl jam dažnokai pasikartoja pykčio priepuoliai.

Rūkė marichuaną kartu su savo tėčiu lėktuve. Justinas buvo sudrausmintas stiuardesių, kai verslo klase skridęs su savo tėvu lėktuvo salone užsirūkė marihuanos suktinę. Be to, to pačio skrydžio metu jis, kap teigiama, seksualiai priekabiavo prie stiuardesių ir jas įžeidinėjo. Kultūringo elgesio - nė kvapo.

Vairavo išgėręs. 2014 m. pramogų pasaulyje nuvilnijo skandalas, jog Justinas savo prabangiu Lamborghini automobiliu Majamio gatvėmis skriejo viršydamas greitį ir dar neblaivus. Puikus pavyzdys jaunajai kartai! Tiesa, dėl šito savo poelgio Justinas ne kartą viešai atsiprašė ir teigė gailintis dėl to, jog sukėlė nesaugumą sau bei nekaltiems žmonėms.

Apmėtė savo kaimyno namus kiaušiniais. Tarsi filme - Justinas padarė net 80,900 dolerių žalą apmėtydamas savo kaimyno namus daugybę kiaušinių. Į pagalbą pasikvietęs geriausius draugus Justinas paryčiais apmėtė kiaušiniais kaimyno mansardą. Priežastis - tarp jų kilęs konfliktas, kuris nebuvo toks jau didelis. Visgi Justinas amoralumo nepaisė ir atkeršijo jį drausminusiam kaimynui.

Nenorėdamas stovėti eilėje į Disneylandą, įsėdo į ivalido vėžimėlį. Ir apsimetė neįgaliuoju - tokiu būdu Justinas pokštavo ir, žinoma, sutaupė laiko. Kartu užsitraukdamas daugelio gerbėjų rūstybę - kaip galima taip nedorai juokauti?

Spjovė savo kaimynui į veidą. Dar vienas konfliktas kilo Justinui nusipirkus vilą Kalifornijos valstijoje. Apsižodžiavęs su kaimynu, Justinas į kovą pasitelkė ne ką kita, o seiles. Įpykęs Justinas apspjovė kaimyną ir pasakė baugius žodžius - aš tave nužudysiu. Žinoma, tuo metu Justinas buvo apsvaigęs, tačiau tai tikrai nėra pateisinimas.

Ištrėmė savo naminį gyvūnėlį. Justinas ir naminiai augintiniai - du skirtingi poliai. Pameni kadaise ant Justino peties meilei besiglausčiusią beždžionėlę? Justinas jos atsisakė ir ištrėmė atgal į gimtinę - kas ten žino, galbūt jos priežiūra reikalavo pernelyg daug vargo? Justinas paprasčiausiai netrokšta vargintis.

Negražiai atsiliepė savo eks Seleną Gomez. Žiniasklaidoje Justinas ne kartą teigė, jog draugaudamas su Selena jautėsi nemylimas, ji buvo neatlaidi, negeranoriška. Purvus Justinas nustojo pilti tik tuomet, kai įvertino tai, ką prarado. Dabar Justinas pripažįsta, jog Selena buvo didžiausia jo gyvenimo meilė.

Merginas keitė kaip kojines. Justino merginų sąraše - daugybė modelių, aktorių bei atlikėjų, kuris didžiąją dalį jų paliko... sms žinute. Justinas net nesivargina susitikti su merginoms ir akis į akį pasakyti, jog tarp jų viskas baigta.

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber) on Aug 12, 2016 at 6:33pm PDT

Daugybę kartų įsivėlė į muštynes. Teigiama, jog jei Justinas blogos nuotaikos, geriau jam nė akyse nesirodyti. Muštynės su fanais, apsauginiais, kaimynais ir apsistumdymai su kitomis žvaiždėmis - Justinui tikrai reikėtų lankyti pykčio mažinimo kursus.

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis