Paveldėta drąsa: krokodilų gaudytojo dukra nebijo to, kas kitam pasirodytų kaip baisiausias košmaras (FOTO)

Aštuoniolikmetė krokodilų gaudytojo vadinto Stevo Irwino dukra Bindi Irwin iš savo garsiojo tėvo paveldėjo ne tik puikią išvaizdą, bet ir fizinę ištvermę bei drąsą. Ne kiekvienas šalia savęs galėtų glausti kelių metrų ilgio pitoną, milžinišką tarantulą ar priartėti prie gigantiško raganosio.

Nors Bindi teigia jaučianti ypatingą ryšį su gyvūnais, yra nemažai tų, kurie po nuotraukomis, demonstruojamomis Instagramo tinkle, piktinasi tokiu neatsargiu merginos elgesiu. Daugelio teigimu, jaunoji gamtos mylėtoja turėtų būti atsargesnė žinant tai, jog merginos tėvas kadaise žuvo filmavimo metu, kuomet nuodingoji raja perdūrė Stevo krūtinę.

Nors gamtos rezervate auginami bei prižiūrimi gyvūnai, kaip teigia pati Bindi, yra taikūs ir puikiai prognozuojami, aštresnių pojūčių vengiantys kraupsta žvelgdami į tokias merginos nuotraukas. Žavingoji mergina nepraleidžia šanso įsiamžinti su savo mylimais draugais. Vienoje iš Australijos televizijos laidų dirbanti mergina kasdien susiduria su iš pažiūros atrodančiais pavojingais gyvūnais, bet sako žinanti visas saugumo taisykles ir elgsenos su laukiniais gyvūnais ypatumus.

Mergina gamtai atiduoda visa save ir teigia net pamiršusi laisvalaikį su draugais. Priešingai nei daugelis jos bendraamžių, Bindi siekia karjeros aukštumų, o ne dykaduoniauja ir gyvena iš tėvų kišenės. Bindi finansiškai nepriklausoma jau nuo penkiolikos metų, kuomet pradėjo dirbti gamtos rezervate bei filmuotis laidoje apie gamtą bei gyvūnus. Mergina teigia sekanti mylimo anapilin iškeliavusio tėčio pėdomis ir norinti pasaulyje išgarsėti kaip puiki bendravimo su laukiniais gyvūnais strategė.

Jei kraupsti kambario kampe išvydusi menkutį vorą, tuomet nuotraukos tau gali sukelti lengvą šoką!

Home is where you cuddle snakes❤️🌿 @australiazoo

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on Mar 22, 2017 at 5:43pm PDT

Some days you just need to cuddle a tarantula... Meet this sweetheart. Her name is Harriet. 🕷🕸

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on May 3, 2017 at 5:18pm PDT

Who will you be spending #SuperBowl with today? 😘🌿🏈

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on Feb 5, 2017 at 11:14am PST

Any day you get to spend time with this beautiful boy, is a good day.

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on Nov 11, 2016 at 4:23pm PST

Guys!! I'm so excited! My @represent shirts are now available again! But only for a few days! Want to help support wildlife conservation? Proceeds from these awesome shirts go to @wildlifewarriorsworldwide to support wildlife conservation projects all over the world 🌏 The link is in my bio OR Check it out at represent.com/bindi Thank you for all of your support, it means so much x

A post shared by Bindi Irwin (@bindisueirwin) on Jul 26, 2016 at 8:23pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis