10 įdomių faktų, kurių nežinojai apie „Pretty Little Liars“ žvaigždę Ashley Benson

Besibaigiančio merginų pamėgto serialoPretty Little Liarsžvaigždė Ashley Benson (27 m.) viena mylimiausių jaunimo dievaičių. Gaila, jog į Hannos vaidmenį įsikūnijusios aktorės nebeišvysime, vis dėlto kiekviena pabaiga yra kažkieno pradžia, tad Ashley pasibaigus serialui dar tikrai sugrįš į didžiuosius ekranus!

Paieškojome keletą smagių ir negirdėtų faktų apie Ashley. Pasirodo, merginai ne tik teko iškęsti užgauliojimus dėl svorio, bet ir gintis nuo kalbų apie tariamą draugystę su pačiu Justinu Bieberiu.

1. Ashley gimusi po Šaulio Zodiako ženklu. Ji tobulai atitinka Šaulės bruožus - dievina nepriklausomybę, keliones ir turi tiesiog tobulą humoro jausmą. Tie, kurie pažįsta Ashley ir kartu su ja leidžia laisvalaikį, gali patvirtinti - ji tikra juoko bomba! Vis dėlto aktorė gana permaininga, ji gali būti tiek itin tyli, tiek linksma čiauškutė.

Ashley Benson
Ashley Benson
Vida Press

2. Ashley nuo pat vaikystės sukasi kino industrijoje. Ją galima išvysti daugybėje įvairiausių reklamų ir senesniuose filmuose bei serialuose. Ashely nuo pat ankstyvo amžiaus pratinosi prie dėmesio bei žmonių apsupties, todėl tobulai atitinka Holivudo įžymybės įvaizdį.

3. Kita serialo žvaigždė, aktorė Shay Mitchell, yra geriausia Ashley draugė realiame gyvenime. Nors visos Pretty Little Liars aktorės gerai sutaria, Shay ir Ashley draugystė neišskiriama. Vos sutikusios viena kitą jos pajuto, jog yra sielos dvynės. Merginos ne tik kartu leidžia laisvalaikį, šėlsta vakarėliuose, bet ir išsikalba atviriausiomis temomis. Tikrų tikriausi friendship goals!

Ashley Benson ir Shay Mitchell
Ashley Benson ir Shay Mitchell
Vida Press

4. Ashley buvo paskutinė aktorė, kurią išsirinko Pretty Little Liars prodiuserių komada. Kūrėjai labai ilgai ieškojo žmogaus, kuris tobulai atitiktų Hannos charakterį ir nė viena pretendentė į šį vaidmenį jiems netiko. Galiausiai pasirodė Ashley ir prodiuseriams pasidarė aišku, kas seriale įkūnys Hanną.

Serialo komanda
Serialo komanda
Vida Press

5. Justinas Bieberis - itin geras Ashley draugas. Ji net meiliai vadina Justiną savo jaunesniuoju broliu. Nors žiniasklaida kadaise poravo Justiną bei Ashley, abi įžymybės patvirtino, jog juos sieja tik draugiški ryšiai. Kažin, ar Ashley trokštų atsidurti nesibaigiančiame Justino merginų sąraše...

6. Ji daugybę kartų susidūrė su fat shaming (kūno gėdinimu). Ashley ne kartą teko išgirsti, jog vaidindama seriale ji privalo numesti bent keletą kilogramų. Iš prigimities moterišką figūrą turinti įžymybė nepasidavė tokioms kalboms nors ir prisipažino, jog jautėsi įskaudinta ir net liejo ašaras. Vis dėlto Ashley atsitiesė ir teigia nebekreipianti dėmesio į apkalbas - ji savo kūną myli labiau už viską pasaulyje. Aktorė nesilaiko jokių dietų, gyvena aktyvų fizinį gyvenimo būdą ir mėgaujasi kiekviena akimirka.

Ashley Benson
Ashley Benson
Vida Press

7. Ji išprotėjusi dėl Hario Poterio knygų bei filmų sagos. Ashley yra perskaičiusi kiekvieną Hario Poterio knygos dalį, o namuose spintoje laiko nusipirktą Hario apsiaustą, kepurę, akinius bei net batus! Ashley ne kartą pripažino, jog širdyje vis dar jaučiasi vaiku, kuris tiki pasakomis.

8. Kaip ir Ashley herojė Hanna, aktorė yra tikrų tikriausia apsipirkinėjimo maniakė. Ashley tiesiog dievina vaikščioti po parduotuves ir šluoti brangiausių dizainerių drabužius. Tai jai prilygsta tikrai kardio treniruotei!

Ashley Benson
Ashley Benson
Vida Press

9. Vienas šmaikštesnių Ashley talentų - gebėjimas kalbėti užčiaupta burna. Draugai negali sustoti kikenti, kuomet Ashley pademonstruoja šį savo gebėjimą. Aktorė juokaudama teigia, jog tai tikrų tikriausia likimo dovana, gebanti prajuokinti kiekvieną.

Ashley Benson
Ashley Benson
Vida Press

10. Iš tiesų Ahsley yra... labai kukli! Aktorė prisipažįsta, jog jai reikia laiko priprasti prie aplinkinių - tik tuomet ji geba iš tiesų atsiskleisti bei atsipalaiduoti. Kovoti su kuklumu jai padeda vaidmenys kine, nors aktorė pripažįsta, jog daugelyje situacijų vis dar laiko save itin nedrąsia. Ar gali tuo patikėti?

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis