Tėtis ja didžiuotųsi! Michaelo Jacksono dukra suspindo nuotraukose (FOTO)

Muzikos dievaičio Michaelo Jacksono dukra Paris Jackson viena labiausiai sekamų šiuolaikinių merginų. Žiniasklaida fiksuoja jos nuotykius bei meilės romanus, stilistai vertina pasirodymus ant raudonojo kilimo, o fotografai stengiasi pagauti geriausius Paris kadrus paplūdimyje.

Paris - ne iš tų, kurios atitinka auksinio jaunimėlio standartus. Gamtą bei keliones labiau už prabangą alsuojančius vakarėlius ir tviskančias suknelės mėgstanti devyniolikmetė nebijo pasirodyti kitokia. Visą kūną išmarginusios tatuiruotės, trumpi plaukai, spinduliuojamas pasitikėjimas savimi ir meilė roko muzikai - ji toli gražu neprimena saldučių Instagramo divų.

Gal todėl kiek neįprasta, jog naujausioje fotosesijoje Paris įsikūnijo į grožio ikoną Marilyn Monroe, kuri daugybę metų buvo elegancijos bei gracijos pavyzdys. Paris daugelyje interviu minėjo, jog nemėgsta puoštis bei dažytis, todėl didžiausia atgaiva jai tampa vizažistų kėdės, kuriose sedėdama ji iš natūralios merginos virsta tikra rafinuota dama.

Ne ištimtis ir naujausia Paris fotosesija, kurioje maištingas įvaizdis pinasi su praėjusio amžiaus elegancija. Fotografai tiesiog graibstyte graibsto Paris norėdami įamžinti jos grožį, o ši profesionaliai pozuoja ir įsijaučia į modelio amplua. Tikra XXI amžiaus Marilyn! Nors šiuo metu Paris labiau žinoma kaip modelis, mergina ketina pradėti savo, kaip aktorės, karjerą ir dabar filmuojasi dar visuomenei nepristatytame kino projekte su tokiomis žvaigždėmis kaip serialo Stranger Things aktorius Millie Bobby Brown ir garsi Holivudo aktorė Amanda Seyfried.

Kylanti aktorė ir nepriekaištingas modelis! Tiesa, kol kas Paris savęs neatrado kaip dainininkės, o to, ko gero, būtų troškęs velionis merginos tėvas. Gal dar ne metas šiam žingsniui?

don't judge me for reposting this closer🤗 @parisjackson #parisjackson #princejackson #blanketjackson #bigijackson #parismichaelkatherinejackson #пэрисджексон #майклджексон #mjkids #mjfam #michaeljackson #kingofpop #imgmodels #crfashionbook

A post shared by Paris Jackson FanClub🌈🌻☮ (@parisjacksonworld) on Apr 26, 2017 at 8:52am PDT

THIS PIC IS DOPE @parisjackson #parisjackson #princejackson #blanketjackson #bigijackson #parismichaelkatherinejackson #пэрисджексон #майклджексон #mjkids #mjfam #michaeljackson #kingofpop #imgmodels #crfashionbook #vanityfair

A post shared by Paris Jackson FanClub🌈🌻☮ (@parisjacksonworld) on Apr 26, 2017 at 6:23am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis