Ninos Dobrev grožio revoliucija: „Vampyrų dienoraščių“ žvaigždės pokyčiai - neįtikėtini (FOTO)

Vargu, ar kas nors nebūtų girdėjęs apie serialo Vampyrų dienoraščiai žvaigždę Niną Dobrev. Jaunimo numylėtinė Nina šiuo metu filmuojasi paskutinėse serialo serijose, o mes tuo tarpu peržvelgėme Ninos pokyčius nuo pat aktorės karjeros pradžios.

Nors Nina visuomet pasižymėjo drąsa, prieš daugelį metų aktorė nedrįso eksperimentuoti su savo stiliumi ir rinkosi kur kas subtilesnius bei kuklesnius įvaizdžius. Šiuo metu aktorė plaukus yra nusirėžusi trumpai ir tikina, jog vargu ar kada nors grįš prie ankstesnės šukuosenos. Pasižvalgome po Ninos įvaizdžius!

2009 m. Nina - kylanti žvaigždutė. Ninos įvaizdis nuo pat pirmųjų jos pasirodymų viešumoje buvo formuojamas kaip mielos, jaunimui patrauklios mergaitės. Tik kiek vėliau Nina išdrąsėjo ir tapo žavinga patrakėle.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

2010 m. Metams bėgant Ninos aksesuarų spintelė gausėja, o makiažas darosi kiek ryškesnis. Tiesa, daugelio teigimu, buvo metas, kai Nina pernelyg dažnai kepindavosi saulėje ar lankydavosi soliariumuose.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

2011 m. Ninos įvaizdis iš jaunatviškai žavingo virsta elegantišku bei rafinuotu. Kukli, neišsiskirianti suknelė ir saikingas makiažas - Nina niekuomet nebuvo ta, kurią lydėtų skandalai dėl iššaukiančios išvaizdos.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

2012 m. Lankelis plaukuose - vienas iš mėgstamiausių Ninos aksesuarų. Ir kuo puikiausiai jai tinkantis! Tiesa, švelnių veido bruožų aktorė, pritaikiusi šį aksesuarą, atrodo kiek jaunesnė nei yra iš tiesų.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

2013 m. Ninos aukso amžius. Dingo putlūs Ninos žandukai, aktorės veidas pasidarė kaulėtesnis, o žvilgsnis tiesiog kausto.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

2014 m. Jaunoji dama Nina - ką tik patį populiarumo piką pasiekusi įžymybė. Niną tais metais puošė ilgi, kone liemenį siekę plaukai. Aktorės plaukai visuomet buvo pagrindinis akcentas, puošęs aktorės išvaizdą.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

2015 m. Metams bėgant Nina atsisakė daugybės aksesuarų ir šiuo metu renkasi minimalistines suknelės bei skaistumo suteikiančias makiažo priemones.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

2016 m. Praėjusią savaitę Nina nustebino visus gerbėjus nauju įvaizdžiu - ryškiu makiažu ir rokerišku stiliumi. Manėte, Nina visuomet liks saldžia mergaite? Aktorės pokyčiai įrodo, jog verta eksperimentuoti ir išbandyti skirtingus stilius - tik taip atrasime tai, kas mums labiausiai tinka.

Nina Dobrev
Nina Dobrev
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis