Garsiame renginyje pasirodžiusi Nicole Kidman - tarsi 20 metų jaunesnė (FOTO)

Savaitgalį vykę BAFTA (Britų akademijos apdovanojimai) į Londoną sutraukė gausybę žymių aktorių. Kol vieni mėgavosi šlove lipant atsiimti apdovanojimo, kiti dėmesį traukė savo įspūdinga išvaizda.

Viena ryškiausių vakaro žvaigždžių - aktorė Nicole Kidman, kuri nustelbė ir daug jaunesnes vakaro viešnias. Nors žvaigždė kitais metais švęs 50 jubiliejų, ant raudonojo kilimo pasirodžiusi aktorė atrodė tarsi dvidešimtmetė.

Puikiai Nicole tinkanti šviesi plaukų spalva suteikė įžymybei jaunatviškumo, o balta, skaisti oda - aristokratiškumo. Daugelis spėlioja, kaip aktorei pavyksta išlaikyti tokias kūno formas, kuriomis Nicole galėjo pasigirti būdama kur kas jaunesnė.

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Vida Press

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Vida Press

Gali būti, jog tai - puikūs genai, tačiau kaip paaiškinti tai, jog vidurinio amžiaus moters kaktoje nėra nė vienos raukšelės? Kaip žinia, Nicole neneigia, jog yra atlikusi ne vieną plastinę operaciją - regis, išlaikyti jaunatviškumą plastikos chirurgai jai padeda ir šiuo metu.

Pamatę Nicole nuotraukas internautai iš viso pasaulio pasidalino į dvi dalis. Vieni teigė, jog tokia Nicole išvaizda nenatūrali, todėl nėra kuo ja gerėtis, kiti teigė, jog norėtų sulaukę jos amžiaus atrodyti panašiai. Žinoma, tai daugybės pastangų (ir finansų...) reikalaujanti kova su bėgančiais metais, tad Nicole galima tik pagirti už jos ryžtą ir begalinį norą sustabdyti laiką!

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Vida Press

Nicole Kidman
Nicole Kidman
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis