Aktoriaus Johno Travoltos ir modelio Kelly Preston 16 - metė dukra: iš jos tikimasi daug (FOTO)

Ilgametę santuoką išsaugoję legendinis aktorius Johnas Travolta ir buvęs modelis Kelly Preston gali džiaugtis gausia šeima - sūnumis Jettu, Benjaminu ir dukra Ella Bleau.

Ellai - tik šešiolika, bet ji jau spėjo nusfilmuoti keliose garsiose kino juostose, kuriuose atskleidė savo augantį aktorinį talentą. Nors su garsiuoju tėčiu Ellą sieja glaudūs tarpusavio ryšiai, ne taip jau dažnai pamatysi Johną ir dukrą kartu.

Ella Bleu su tėčiu
Ella Bleu su tėčiu
Vida Press

Ella paprasčiausiai netrokšta žiniasklaidos dėmesio ir nesiafišuoja priešingai nei kiti turtingų tėvelių vaikai. Tiesa, kartą su tėčiu pasirodžiui garsiajame Ellen DeGeneres šou, Ella atskleidė, jog Johnas - tobulas tėtis, kuris nekontroliuoja dukros gyvenimo ir leidžia jai pačiai rinktis tai, ko trokšta jos širdis.

Ella Bleu
Ella Bleu
Vida Press

Vis dėlto tėtis ne kartą išreiškė norą, jog Ella būtų aktorė ir teigė, jog labai didžiuotųsi, jei jo mylima dukra kada nors už vaidmenis kine gautų Oskarą. Žinoma, Ella dar labai jauna, todėl jai visas gyvenimas - tik priešakyje.

Ella Bleu su tėčiu ir futbolininku Davidu Beckhamu
Ella Bleu su tėčiu ir futbolininku Davidu Beckhamu
Vida Press

Ar Ella panaši į garsųjį tėtį? Čia gerbėjų stovyklos pasidalina į dvi dalis. Kai kurie įžvelgia Johno ir Ellos panašumą, o štai kitų teigimu, tėtis ir dukrelė tokie skirtingi, jog nepasakytum, kad juos sieja kraujo ryšiai. Kaip bebūtų, džiugu, jog Johnas praleidžia tiek daug laiko su savo dukra. Tai dar kartą įrodo, jog ne kartą žiniasklaidoje pabrėžta šeima Johnui gyvenime yra pirmoje vietoje.

Ella Bleu su tėčiu
Ella Bleu su tėčiu
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis