Žvaigždės pataria: 10 dalykų, kuriuos geriau būtume žinojusios septyniolikos

Niekas negimė visko žinodamas. Lygiai taip pat paauglystėje dėl dvejonių ir nežinojimo kankinosi ir garsiausios pasaulio įžymybės. Nemažai jų teigia: o kad būtume tuo laiku tai žinojusios...

Puiku, kai galime iš klaidų pasimokyti, tačiau dar geriau būtų jų visai nedaryti. Tiesa, paauglystės laikotarpiu klaidų išvengti sunkoka, mat tai metas, kai klystame. Ir klystame daug. Tačiau būtent per klaidas ir atrandame save. Žymiausios žvaigždės dalinasi savo patirtimi apie paauglystę.

1. „Daryk tai, kas tave gąsdina. Dabar pats metas veikti ir nebijoti suklysti - atmink, jei būdama tokių metų pradėsi bijoti, vėliau savo baimių bus labai sunku atsikratyti. Išeik iš savo komforto zonos ir patirk tai, apie ką seniai svajojai“, - aktorė Lucy Hale.

#HolidayHowTo: Wear red. Turn heads. #shopbop @shopbop #ad

A photo posted by Lucy Hale (@lucyhale) on Nov 14, 2016 at 11:37am PST

2. „Nesilaikyk dietų. Šis amžius - labai slidus ir tu lengvai gali patekti į užburtą dietų ratą. Sakau iš savo patirties - alinančios dietos niekuomet neatneša rezultatų, tik sugadina organizmą“, - atlikėja Selena Gomez.

A photo posted by Selena Gomez (@selenagomez) on Jun 22, 2016 at 11:56am PDT

3. „Mamos yra nepakartojamos. Nors tau ir atrodo, jog mama šiuo metu yra didžiausia priešė, atmink, jog po kelerių metų ji taps tavo geriausia drauge“, - manekenė Gigi Hadid.

4. „Išsaugok savo užrašus. Net neįsivaizduoji, koks malonumas apims po penkerių metų vartant dienoraštį arba užrašus - negalėsi atplėšti akių!“ - atlikėja Katy Perry.

✨got dat hair flow back✨ 📷 @ronyalwin 💇🏻 @rickhenryla

A photo posted by KATY PERRY (@katyperry) on Aug 7, 2015 at 12:00am PDT

5. „Tu pasikeisi. Nors dabar tau atrodo, jog visą gyvenimą liksi tokia, kokia esi, žinok, jog keisiesi tiek išoriškai, tiek dvasiškai“, - atlikėja Zendaya.

When you ain't taken a selfie in a minute so you just find a random bomb pic to post😏

A photo posted by Zendaya (@zendaya) on Sep 28, 2016 at 7:26pm PDT

6. „Saugok savo dantis. Karameliniai saldainiai ir saldžios kramtomosios gumos tikrai atliks savo darbą - būnant 23 tikrai teks iškęsti ne itin malonius vizitus pas odontologą. Prižiūrėk juos!“,- manekenė Iskra Lawrence.

✨🎂🎈🎉🎊 HAPPY 1️⃣0️⃣th BIRTHDAY @aerie I couldn't be more proud of every single one of you who makes aerie so special. All of your dedication to helping us love the skin we're in has not only changed my life but the lives of so many. And thank you for supporting @nedastaff and committing to unretouching you made me feel good enough and I'm so excited for what's next😬🙌 and thank you for allowing me the opportunity to connect with so many aerie girlies around he world we really are all one big family... Love you ❤️✨💕🦄🎊🎉🎂🎈 #iskralawrence #everyBODYisbeautiful 📸 @alimitton MUA @cdaymakeup styling @erincrittling

A photo posted by Iskra lawrence🦄✨ (@iamiskra) on Jul 9, 2016 at 11:31am PDT

7. „Kalbėk. Užsisklęsti savyje - pats blogiausias poelgis, kokį tik gali pasirinkti paauglystėje. Todėl kuo daugiau bendrauk, komunikuok ir neslėpk emocijų“, - atlikėja Ariana Grande.

"da fucks up there?" 💡💛

A photo posted by Ariana Grande (@arianagrande) on Nov 11, 2016 at 10:24pm PST

8. „Kurk savo stilių. Niekada neatsisakyk to, kas tave žavi ir nesek paskui mases. Tu esi individuali ir privalai išlaisvinti savo originalumą bei kūrybiškumą“, - atlikėja Miley Cyrus.

#imwithher @hillaryclinton #VA4HC

A photo posted by Miley Cyrus (@mileycyrus) on Oct 22, 2016 at 2:29pm PDT

9. ,,Nemesk mokslų dėl linksmybių. Taip, kartais pasilinksminti būtina, tačiau niekada pasiruošimo svarbiam egzaminui neiškeisk į vakarėlį iki paryčių. Linksmybės ateities tau neužtikrins“, - aktorė Emma Watson.

Suit is by @maiyet who are committed to forging partnerships with artisans globally and has entered into a strategic partnership with @buildanest, an independent nonprofit organization dedicated to training and developing artisan businesses to promote entrepreneurship, prosperity and dignity in places that need it most. The jewellery is a selection of @catbirdnyc, whose pieces are handmade in Brooklyn using fair-trade and recycled gold, while all of their stones are conflict free, and @moniquepean #ecoloves fashion information, in association with @EcoAge

A photo posted by Emma Watson (@emmawatson) on Sep 29, 2016 at 7:32am PDT

10. „Bus tik geriau. Kad ir kaip norisi verkti, pykti ant viso pasaulio ir nieko neįsileisti į savo pasaulį, žinok, jog ateityje tavęs laukia dar daug nuostabių potyrių ir naujai sutiktų puikių žmonių. Galvą aukštyn“, - atlikėja Lady Gaga.

A photo posted by #VoteHillary (@ladygaga) on Oct 19, 2016 at 7:14am PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis