Gražuolės aktorės paprastame gyvenime nepažinsi (FOTO)

Viena talentingiausių jaunosios kartos aktorių Amanda Seyfried, kino industriją užbūrusi savo puikia vaidyba, paprastame gyvenime stengiasi būti kuo mažiau matoma.

Los Andželo gatvėje užfiksuota Amanda niekuo neišsiskiria iš kitų vaikštinėjančių merginų. Tiesą pasakius, atrodo, jog ji net stengiasi pasislėpti nuo smalsuolių pasirinkdama paprastą įvaizdį.

Jokio makiažo, į arklio uodegėlę surišti nedažyti plaukai ir visiškai žvilgsnio netraukiantys pilki marškinėliai bei plėšyti džinsai. Natūralumo šalinininke save laikanti Amanda ir prieš renginius vizažisčių maldauja kuo blankesnio makiažo.

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Vida Press

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Vida Press

Ne puošimasis ar stiliaus formavimas jai šiuo metu labiausiai rūpi. Su mylimuoju Thomu Sadoski susižadėjusi Amanda šiandien paskendusi vestuvių rūpesčiuose. Be to, aktorės laukia įtemptas laikas, mat jos atstovai žada, kad merginą išvysime ne vienoje garsioje kino juostoje ateinančiais metais.

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Vida Press

Pripažink - jei gatvėje praeitum pro šią merginą, vargu, ar susimąstytum, kad ji pasaulinio lygio žvaigždė. Tarp užsienio žvaigždžių jau senokai yra įsivyravusi tendencija - mažai paprastumo ant raudonojo kilimo ir daug realiame gyvenime.

Amanda Seyfried
Amanda Seyfried
Vida Press

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis