Skandalas: tarp buvusių įsimylėjelių Justino bei Selenos perbėgo juoda katė (FOTO)

Skandalistas atlikėjas Justinas Bieberis jau senokai taip nemaištavo. Savaitgalį jo gerbėjus pasiekė žinia, jog Justinas užblokavo savo Instagramo paskyrą.

Šiandien patikrinome - iš tiesų, Justinas Bieberis užsivėrė tylos siena ir ištrynė savo socialinio tinklo paskyrą. Dėl kokių priežasčių atlikėjas taip pasielgė? Pagrindinis motyvas - Justinas neapsikentė įkyrių ir nepraustaburnių jo Instagramo paskyros sekėjų, kurie bjauriais žodžiais išplūdo jo naująją merginą Sofia Richie.

Iš pradžių Justinas tik užslaptino paskyrą, tačiau kiek vėliau ir galutinai ištrynė Instagramo profilį. Tad nuo šiol - jokios galimybės akies krašteliu pažvelgti į Justino asmeninį gyvenimą!

Šurmuliui sukilus, šiuo klausimu pasisakė ir buvusi Justino mergina, atlikėja Selena Gomez. Savo Twitterio paskyroje ji išklojo viską, ką mano apie šią situaciją: „Jei negali pakelti neapykantos, tuomet viešai nesidalink fotografijomis su nauja mylimąja. Tai turėtų būti jūsų dviejų reikalas, o ne viso pasaulio. Nepyk ant savo gerbėjų. Jie tave myli. Jie vistiek bus su tavimi, kad ir ką tu bedarytum“, - rašė Selena.

Ar tik toks Selenos pareiškimas nebus pavydo išraiška dėl sėkmingai besiklostančių Justino santykių? Žinant Seleną, ji trokšta tik gero, tačiau niekas nežino, ar Selena giliai širdyje nelaiko nuoskaudos dėl nutrūkusių santykių su Justinu.

Kaip bebūtų, šį kartą santykių kovoje Justinas laimi 1:0 ir mielai leidžia laiką su Sofia...

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on Aug 13, 2016 at 10:37pm PDT

Japan💕

A photo posted by Sofia Richie (@sofiarichie) on Aug 13, 2016 at 11:34pm PDT

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis