Kraupu, kas slypi po miela Selenos Gomez šypsena (FOTO)

Neseniai interneto platybėse pasklidus nuotraukai, kurioje matomi meiliai apsikabinę atlikėja Selena Gomez (23 m.) ir aktorius Orlando Bloomas (39 m.), kilo tikras ažiotažas.

Los Andželo klube užfiksuotos žvaigždės iš karto pakurstė kalbas apie žvaigždžių skyrybas. Dar kartą nuotrauką gali pamatyti ČIA. Juk Orlando jau beveik pusę metų yra kartu atlikėja Katy Perry (31 m.), tad kas čia per romantiški ryšiai su 16 metų jaunesne atlikėja?

Oi, kiek bjaurių kalbų apie save girdėjo Selena... „Porų ardytoja“, „intrigantė“, „beširdė“ ir taip toliau. Tačiau, regis, Selenos ir Orlando artimas ryšis tebuvo vienanaktis, mat Orlando vėl pastebėtas su Katy. Pora kartu leido laiką jachtoje, Katy buvo švelniai apkabinusi Orlando per petį ir, atrodo, jokios juodos katės tarp jų perbėgusios nėra...

Katy Perry ir Orlando Bloomas
Katy Perry ir Orlando Bloomas
Vida Press

O tuo tarpu Selena pastebėta besifotografuojanti su gerbėjais Niujorke ir atrodo lygiai tokia pati linksma bei gyvybinga kaip anksčiau.

Ar iš tiesų Selena galėjo ardyti garsią porą? Visko gali būti, jog Selenai reikėjo švelnumo, o Orlando, būdamas geranoriškas, palaikė Selenai kompaniją.

Selena Gomez
Selena Gomez
Vida Press

Kaip bebūtų, Selena iš šios istorijos turėtų pasimokyti ir nebandyti daugiau skirti poros. Juk gerbėjų jai tikrai netrūksta!

Parašyk Redakcijai

Sekite mus:

Prenumeruok

Naujienlaiškį

Prenumeruodami portalą, Jūs sutinkate su taisyklėmis